Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hayır anlamıyorum kardeşim Steam'de bütün paranızı harcarsınız,Mc'ye gelince "biz fakiriz"...En gereksiz oyunlara para harcayıp,DLC alıp 60 tl'lik bir oyunu alamıyorsunuz!Birde 10 tl'lik MC'ler var...Bazı saf akıllılar 60 tl'lik 10 tl'ye nasıl satıldığını düşünmeyip tuzağa düşüyor.Birde neymiş güvenilirmiş.Bi adam bana dedi ki "Ama ********** videosunu çekti".Lan o adam işin ucunda para olduğu için videosunu çekiyor.10 tl'lik hesaplarda skin değiştirme yokken 15 tl'lik hesaplarda var.Neyin kafası bu!Minecraft kendi sitesinden alınmalı sadece.Heh unutmadan.Eskiden crack olduğum için Premium şaçma derdim ama Premium alınca bir anda hayata bakışım değişti.Bunca zamandır ben neden Premium almamışım dedim.Birde youtube'da Premium KitPvP sunucu açan youtube kanallarının Server tanıtımında onu çok söven kişiler gördüm.Neymiş Premium gereksiz imiş,Crack daha iyi imiş,Server'ın sahibi malmış falan filan...O zaman sende gereksizsin be adam!Adam o oyunu yapmak için canı çıkıyor sen emeğe saygı bile göstermiyorsun!Ulan bari alamıyorsun Premium alanlara saygı göster ya da git Free to Play oyunları oyna.Ne kadar gereksiz bir günceleme gibi görsemde 1.8 en çok emek sarfedilen MC sürümü.Adam oyunu silip tekrar yazmış insanlar oynasın diye.Şimdi emekleri boşa gitti bence Mojang'ın.Keşke Mojang sadece Premiumlara günceleme çıkarsada Crackliler oyunu almak zorunda kalsalar...ve nokta.

****************.com'dan alacaktımda anam babam 10 yıl sonra yine birşeye karıştı :o

biggman18

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1410592006,1410591265][/DOUBLEPOST]
Şimdi sana acı ama gerçek bir hikaye anlatacağım
Karlı bir eylül aksamiydi dışarıda kar yagıyordu ce benim haylen moynkroftum yoktu ...
Xeşke minekreft bilseydim
Ben hiç premium moynkroft hesabım olmadı ...
Ağlayan beyansin
Benim minecraft premium hesabım var ama anlattığın çok acıklıydı bende ağlıyorum.:(

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Hayır anlamıyorum kardeşim Steam'de bütün paranızı harcarsınız,Mc'ye gelince "biz fakiriz"...En gereksiz oyunlara para harcayıp,DLC alıp 60 tl'lik bir oyunu alamıyorsunuz!Birde 10 tl'lik MC'ler var...Bazı saf akıllılar 60 tl'lik 10 tl'ye nasıl satıldığını düşünmeyip tuzağa düşüyor.Birde neymiş güvenilirmiş.Bi adam bana dedi ki "Ama ********** videosunu çekti".Lan o adam işin ucunda para olduğu için videosunu çekiyor.10 tl'lik hesaplarda skin değiştirme yokken 15 tl'lik hesaplarda var.Neyin kafası bu!Minecraft kendi sitesinden alınmalı sadece.Heh unutmadan.Eskiden crack olduğum için Premium şaçma derdim ama Premium alınca bir anda hayata bakışım değişti.Bunca zamandır ben neden Premium almamışım dedim.Birde youtube'da Premium KitPvP sunucu açan youtube kanallarının Server tanıtımında onu çok söven kişiler gördüm.Neymiş Premium gereksiz imiş,Crack daha iyi imiş,Server'ın sahibi malmış falan filan...O zaman sende gereksizsin be adam!Adam o oyunu yapmak için canı çıkıyor sen emeğe saygı bile göstermiyorsun!Ulan bari alamıyorsun Premium alanlara saygı göster ya da git Free to Play oyunları oyna.Ne kadar gereksiz bir günceleme gibi görsemde 1.8 en çok emek sarfedilen MC sürümü.Adam oyunu silip tekrar yazmış insanlar oynasın diye.Şimdi emekleri boşa gitti bence Mojang'ın.Keşke Mojang sadece Premiumlara günceleme çıkarsada Crackliler oyunu almak zorunda kalsalar...ve nokta.
Emin ol öyleleri de vardır ama hayatında hiç oyun almamış arkadaşlar da var, bahsettiklerinden çok. O yüzden ses etmiyoruz ya hepsini bir tutmayalım diye, yanlışlık olmasın diye. Dediğin kişiler Minecraft'ı sevipte verdiği parayı değmediğini düşünen kişilerdir. 30 TL'ye krallar gibi CS:GO oynarım bana ne 60 TL'lik Minecraft'tan havasından olanlardır. Üstelik bebelerden ne saygı bekle ne bilgelik bekle. Bunlar olağan sonuçlardır, normal karşıla.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Abi Allah aşkına şu saçmalıklara girişmeyin, olması gerektiği şekilde satın alın şu oyunu. 60 TL ödemeniz gerektiği halde 10 TL'lik bir şey aldığınızda hiç mi şüphe duymuyorsunuz, nasıl harçlık toplarım diye düşüneceğinize? ****************.com nasıl yasal olabiliyorda o fiyata satabiliyor. Her zaman bu tür kampanyalarda bir saçmalık döner. Sonra 50 TL'lik fark için ne tür saçmalıklara giriştim diye pişman olursunuz. Gidin 60 TL için hesap yapın. Bunu da size keriz gibi para verin diye demiyorum ayrıca. Doğru olanı yapın diye söylüyorum.

Everblue

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Umarim bir an önce Bukkit'in de 1.8 uyumlu versiyonu çıkar. Pek çıkacakmış gibi gözükmüyor ama. Yeni versiyonu denemek istiyorum bir an önce.

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@clasher minecraft orjinal sitesinden bakmaya mı üşeniyorsun burada boş laf yapıyorsun ?
Oncelikle
Ilk kez biri tarafından etiketlendigim için sevindim
Sonralikla
Telden tapatalktan bağlanıyorum foruma yazım hatalrimi düzeltmeye usenen biriyim sen minecraftin orjinal sitesinden bak diyorsun
Ama teldeki net çok yavaş sitenin açılmasini beklemeye sabrim yetmez

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir zamanda herhangi bir yerdeki internet kafeden bakamiyacak kadar aciz misin ?

ardatürker

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
minecraft almak istiyosun evde bilgisayar varmı nie ondan alcan ve dieimki yok alınca bişi anlamazsınki :D