MinecraftModları
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Redstone gidebilir, başka bir madde gelebilir veya kalabilir de. Her şey olabilir 
Giderse kıyamet kopar [emoji22]Redstone gidebilir, başka bir madde gelebilir veya kalabilir de. Her şey olabilir![]()
Peqi abi :/yeni mob gelicekte updatin adı combat update bi zahmet kalkan gelsin (PvP)
Olmuyo ama :'(¯\_(ツ)_/¯ Goodbye, Redstone! ¯\_(ツ)_/¯
elmas her zaman en iyi zırh olucak neden böyle bir şey olsun ki az yiyip elmas kaz yaniPVP de eşitlikten kastı elmas setin diğer setlere olan dominantlığın azaltılması için Karşı saldırı falan gelebilir beklerim böyle bir şey.
redston'u neden değiştirsinler? "Aman çok sıkıldım şu redstondan bluestona çevirelim" mi dicekler?Redstone gidebilir, başka bir madde gelebilir veya kalabilir de. Her şey olabilir![]()
MineCon 2015 videolarını ben de izleyeceğim zaten. ''Bluestone'' klasik Türk mantığıelmas her zaman en iyi zırh olucak neden böyle bir şey olsun ki az yiyip elmas kaz yani
redston'u neden değiştirsinler? "Aman çok sıkıldım şu redstondan bluestona çevirelim" mi dicekler?
Doğru bilgi edinmek istiyorsanız 1 hafta sonraki minecon'u bekleyin gidemiyor olsamda videolarını izlicem orda doğru bilgiyi vericekler.
bluestone'u ondan demedim şu videoya bakMineCon 2015 videolarını ben de izleyeceğim zaten. ''Bluestone'' klasik Türk mantığı![]()
Zaten ben elmasın en kötü olacağı hakkında bir şey demedim. PVP ye yeni sistemler getirerek elmas setin diğer setlere olan üstünlüğü azaltılabilir diyorum. Yani insanın kafasında "Ben elmas setim bunları kesin keserim" tarzında olan düşüncelerden arındırılacak gibime geliyor. Velhasıl kelam elmas set hala en güçlü set olacak.elmas her zaman en iyi zırh olucak neden böyle bir şey olsun ki az yiyip elmas kaz yani
redston'u neden değiştirsinler? "Aman çok sıkıldım şu redstondan bluestona çevirelim" mi dicekler?
Doğru bilgi edinmek istiyorsanız 1 hafta sonraki minecon'u bekleyin gidemiyor olsamda videolarını izlicem orda doğru bilgiyi vericekler.
O videoyu senden önce izledimbluestone'u ondan demedim şu videoya bak
(şeytani gülüş.png)
Mojang şakası dedi...O videoyu senden önce izledimO sadece Mojang şakası.
orda dediğin öyle andırıyor amaZaten ben elmasın en kötü olacağı hakkında bir şey demedim. PVP ye yeni sistemler getirerek elmas setin diğer setlere olan üstünlüğü azaltılabilir diyorum. Yani insanın kafasında "Ben elmas setim bunları kesin keserim" tarzında olan düşüncelerden arındırılacak gibime geliyor. Velhasıl kelam elmas set hala en güçlü set olacak.
O videoyu senden önce izledimbluestone'u ondan demedim şu videoya bak
(şeytani gülüş.png)
Ben o videoyu atan kanala aboneyim ve ilk çıktığında ''aboneliklerim'' listesinde görmüştüm. Elbette senden önce izledim.Mojang şakası dedi...
ne zaman izlediğimi bildi...
bu adam bir kahin!!!!
o bir mojang şakası değil adamın şakası bil bakalım ne bende o kanala aboneyim ve daha 360p'iken izledimO videoyu senden önce izledimO sadece Mojang şakası.
Ben o videoyu atan kanala aboneyim ve ilk çıktığında ''aboneliklerim'' listesinde görmüştüm. Elbette senden önce izledim.