Minecraft 1.9 Kalkanların ve Okların Görünümü Belli Oldu! (3. Konum)

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ender Ejderhası İntikam İçin Geliyor!
[DOUBLEPOST=1435150880,1435150560][/DOUBLEPOST]22 Haziran Tarihinde Yayınlanan Bir Minecraft Kanalının 1.9 Hakkında ki Videosu!
[DOUBLEPOST=1435151243][/DOUBLEPOST]Mısır!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
PVP de eşitlikten kastı elmas setin diğer setlere olan dominantlığın azaltılması için Karşı saldırı falan gelebilir beklerim böyle bir şey.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
PVP de eşitlikten kastı elmas setin diğer setlere olan dominantlığın azaltılması için Karşı saldırı falan gelebilir beklerim böyle bir şey.
elmas her zaman en iyi zırh olucak neden böyle bir şey olsun ki az yiyip elmas kaz yani
Redstone gidebilir, başka bir madde gelebilir veya kalabilir de. Her şey olabilir :D
redston'u neden değiştirsinler? "Aman çok sıkıldım şu redstondan bluestona çevirelim" mi dicekler?

Doğru bilgi edinmek istiyorsanız 1 hafta sonraki minecon'u bekleyin gidemiyor olsamda videolarını izlicem orda doğru bilgiyi vericekler.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
elmas her zaman en iyi zırh olucak neden böyle bir şey olsun ki az yiyip elmas kaz yani

redston'u neden değiştirsinler? "Aman çok sıkıldım şu redstondan bluestona çevirelim" mi dicekler?

Doğru bilgi edinmek istiyorsanız 1 hafta sonraki minecon'u bekleyin gidemiyor olsamda videolarını izlicem orda doğru bilgiyi vericekler.
MineCon 2015 videolarını ben de izleyeceğim zaten. ''Bluestone'' klasik Türk mantığı :D

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Zaten ben elmasın en kötü olacağı hakkında bir şey demedim. PVP ye yeni sistemler getirerek elmas setin diğer setlere olan üstünlüğü azaltılabilir diyorum. Yani insanın kafasında "Ben elmas setim bunları kesin keserim" tarzında olan düşüncelerden arındırılacak gibime geliyor. Velhasıl kelam elmas set hala en güçlü set olacak.

PwParadox

En iyi cevaplar
0
O videoyu senden önce izledim :D O sadece Mojang şakası.
Mojang şakası dedi...
ne zaman izlediğimi bildi...
bu adam bir kahin!!!![DOUBLEPOST=1435155579,1435155465][/DOUBLEPOST]
Zaten ben elmasın en kötü olacağı hakkında bir şey demedim. PVP ye yeni sistemler getirerek elmas setin diğer setlere olan üstünlüğü azaltılabilir diyorum. Yani insanın kafasında "Ben elmas setim bunları kesin keserim" tarzında olan düşüncelerden arındırılacak gibime geliyor. Velhasıl kelam elmas set hala en güçlü set olacak.
orda dediğin öyle andırıyor ama
haklısın daha yetenek işi olucak makroyu basan küçük çocuklar bundan sonra minecraftı bırakır herhalde

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

PwParadox

En iyi cevaplar
0
O videoyu senden önce izledim :D O sadece Mojang şakası.

Ben o videoyu atan kanala aboneyim ve ilk çıktığında ''aboneliklerim'' listesinde görmüştüm. Elbette senden önce izledim.
o bir mojang şakası değil adamın şakası bil bakalım ne bende o kanala aboneyim ve daha 360p'iken izledim
yani burda haklı olan sen değilsin