ben yapamdım kardeş skype ver☛ Merhaba, Minecraft Sınırsız Gift Code Kazanma Skin ve E posta değişiyor ( minecraft .. net üzerinden)
➽ LİNK :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(1) ✓ Verdiğim linke girin.
(2) ✓ Facebook ile bağlanın (Çıkan şeylere tamam diyin)
(3) ✓ Oradan minecraft gift code's'i seçin..
(4) ✓ Ve gift code'niz ekranda gözükücektir güle güle kullanın.
(5) ✓ Yapamayan olursa eklesin *
➽ LİNK :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
aslında ben alıştım her snapshot'u geldiği gibi test edip survival oynarsan yada yeni bişeyler keşfedersen 1.8'e alışıyosun. 1.9'a gelecek snapshotlarıda aynı şekilde yapıcam sıkıntı olmaz heralde sizede tavsiyemAslına bakarsan ben hala 1.8 e alışamadım
Şimdi 1.9 gelecek garip geliyor![]()
belli olmaz bakıcaz kodlara sadece görsel olarak benziyebilir hele bi gelsin anlarızBeyler Minecraft modlar yapıldığından beri modlar tarafından güncelleme yapılıyor
Örn: Sol Kol = -MB Battlegear Modundan alıntı
ender dragon wither gibi üstte boss barı çıkan bir boss daha geliyorBoss ? WOW !!
Ankete Yeni komutlar eklemeyi unutmuşsunValla kardeş ben anket hazırladım. 5 milyon oy gelirse mojanga göndericem. Burdan konuştuklarımızdan haberdar değiller. Eğer anket bayaa bi oy toplarsa Seve seve yapacaklar çünkü oyuncuların isteğine göre hareket edecekler[DOUBLEPOST=1433404446,1433403149][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.