Life Hunter
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
OpenGL ile yapılır gene.O zaman da mod esnekliği azalır.
OpenGL ile yapılır gene.O zaman da mod esnekliği azalır.
OpenGL ile yapılır gene.
Ona bakıldığında C# ile de yapılması iyi olur. Java da ölüyor yavaş yavaş C# acayip yeni özellikler sunuyor bilen kişi sayısı çok fazla. Okullarda bile C# öğretiliyor. C# bilen kişi sayısı fazla.Yapılır, yapılamaz demiyorum ama Java daha evrensel bir dil olduğu için bilen adam sayısı daha fazla
Ona bakıldığında C# ile de yapılması iyi olur. Java da ölüyor yavaş yavaş C# acayip yeni özellikler sunuyor bilen kişi sayısı çok fazla. Okullarda bile C# öğretiliyor. C# bilen kişi sayısı fazla.
Rekabet ilgimi çekecek bir köpek olursan belki o zaman havlamalarına bir karşılık verebilirim.Rayandu sana Bebek'te derebeylik versek, emrinede birkaç bin adam verip etrafını kalın surlarla çevirsek ve egonu orada şişirsen ne güzel olurdu.
Sen ne zaman büyücen merak ediyorum.
Ego insanı hayvan yapmaz, edepsizlik insanı hayvan yapar. İnsanla hayvanı ayıran tek şey edeptir.Hayvansever olarak seninle diyaloğa girdim. Açık açık yeniden söylüyorum, fazla egoist birisin cevap ver yada verme. Saygı kazandığını sanıyor olabilirsin ama tam tersi gerçektede böyle isen insanların gözünde düşersin. Tabi hayvansever değiller ise.
O Zaman Javadaki Kodu Aynı Skriptte ki Gibi Kastırır,Kısacası Pluginde Çöp Olur.En Karlı Hosting Şirketleri Çıkar.iki dil seçeneği gelirse daha iyi olabilir mesela java oyunu çok kastırıyor tabi ben bunun mümkün olacağını bilmiyorum ama biz başka bir dil ile oynuycaz ama bukkit gibi şeyler aynı kalacak yani onların kodları okunup bizim oyuna uyarlanacak böylece bizde kasma olmaz diye düşünüyrüm