Minecraft Açıklanamayan Olaylar #1 Entity 303

Beyazlord

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum hepiniz çok duydunuz bu ismi bende bilinen bir şeyden başlamak istedim. İlerki günlerde daha fazla açıklanamayan olay gelecek ve önerilerinizi de açığım elbet. Seri şeklinde ilerleyecek bu olayları takip etmeyi unutmayın derim.

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim yazık kaç kez açıldı bu boş konu açmayın.

• Beğen
Reactions: DIO

Beyazlord

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tekrarlanan şeylerin emek olduğunu sanmam. Daha önce de yapıldı.
Sizin sanmamanızla emek gitmiyor maalesef. Tonlarca video var ama hepsinin bir farkı var elbet. Herkes emek veriyor ve ''Aaa bu daha önce zaten yapıldı.'' demekle emek ortadan kalkmıyor. Aynı problemi biri ilk çözdü diyelim,daha sonra başkası çözünce o çözememiş mi oluyor? Onun ki emek olmuyor mu?

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya şöyle şeyler paylaşmayın yeter. Bi ara bıktıracak kadar çoklaşmıştı bunlar, neyse ki artık pek yoklar; ancak böyle yaptıkça yine yayılmasını sağlıyosunuz. Bi ara yeni konular aynen şöyleydi:
Entity 303 gerçek mi?
Entity 303 gördüm
Entity 303 belirtileri
Yeni Herobrine:Entity 303
...
Yine bu hale gelmesin, lütfen

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olmayan bir şeyi açıklamak için videolar çekmek çok saçma
Hayır var sizler hiç SinglePlayer oynamadığınız için bilmezsiniz. Sizler hep git Server, git hamachi git harita yükle onu oyna. Saçma sapan yorumlar yapmadan önce araştırın. Bu arada bilgi vermek gerekirse;
- İlk olarak Entity303 bir Mojang çalışanıydı eskiden. (Diyorlar fakat ben onaylamıyorum. Çünkü teorik olarak bir virüs ise adını neden Entity303 koysunlar.)
- Ama ekranda 303 diye bir şey yazmıyor o montaj o kadarda sallamayın. (Öyle bir şey olsa verilerde gözükürdü.)
- Daha çok Herobrine tarzı hatta Herobrine'nin yeni sürümü fakat bunu Mojang isteyerek yapmadı. Gerçekten virüs ve sorun 1.9'da giderildi. Yine yeni çıkacak sürümlerde hayvan skini (cildi) kodlamaya çalışıyorlardı ama Creeper'da ki gibi yaptıkları bir hata sonucu silenemez bir yaratık meydana geldi.
- Evinize ve size zarar vermez.
- Sadece Herobrine gibi görünüp gider.
- Ekranda 303 diye bir şey gözükmez fakat beyaz da olsa bir karıncalanma meydana gelirse. Direkt Minecraft'ınızı kapatmanızı öneririm. Çünkü Entity303 gelmiş demektir ve bu virüs sizi baya korkutur.
Benden bu kadar bunların birkaçı kesinlikle doğru fakat diğerlerinden emin değilim.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır var sizler hiç SinglePlayer oynamadığınız için bilmezsiniz. Sizler hep git Server, git hamachi git harita yükle onu oyna. Saçma sapan yorumlar yapmadan önce araştırın. Bu arada bilgi vermek gerekirse;
- İlk olarak Entity303 bir Mojang çalışanıydı eskiden. (Diyorlar fakat ben onaylamıyorum. Çünkü teorik olarak bir virüs ise adını neden Entity303 koysunlar.)
- Ama ekranda 303 diye bir şey yazmıyor o montaj o kadarda sallamayın. (Öyle bir şey olsa verilerde gözükürdü.)
- Daha çok Herobrine tarzı hatta Herobrine'nin yeni sürümü fakat bunu Mojang isteyerek yapmadı. Gerçekten virüs ve sorun 1.9'da giderildi. Yine yeni çıkacak sürümlerde hayvan skini (cildi) kodlamaya çalışıyorlardı ama Creeper'da ki gibi yaptıkları bir hata sonucu silenemez bir yaratık meydana geldi.
- Evinize ve size zarar vermez.
- Sadece Herobrine gibi görünüp gider.
- Ekranda 303 diye bir şey gözükmez fakat beyaz da olsa bir karıncalanma meydana gelirse. Direkt Minecraft'ınızı kapatmanızı öneririm. Çünkü Entity303 gelmiş demektir ve bu virüs sizi baya korkutur.
Benden bu kadar bunların birkaçı kesinlikle doğru fakat diğerlerinden emin değilim.
Öncelikle şunu söyleyeyim ben kızıltaşla uğraşmayı severim ve serverlarda komut bloğu kullanamadığıma göre mecburen sp oynarım. Hiç rastlamadım.
Silinemez ne demek yav :) Bi skin.png si bi küçük skript bir de data mob nbt data dosyası silinemeyecek bir şey de değil. Hadi hadi silemedin o versiyonu silersin olur biter.
Araştırma yapın demişsin. Araştır, derle, düşün. Düşünmezsen araştırman bi işe yaramaz. İnternet bilgi çöplüğüdür aynı zamanda. Ha senin araştırma dediğin google a entity 303 yazıp ik çıkan siteyi açmaksa ben bilemem.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle şunu söyleyeyim ben kızıltaşla uğraşmayı severim ve serverlarda komut bloğu kullanamadığıma göre mecburen sp oynarım. Hiç rastlamadım.
Silinemez ne demek yav :) Bi skin.png si bi küçük skript bir de data mob nbt data dosyası silinemeyecek bir şey de değil. Hadi hadi silemedin o versiyonu silersin olur biter.
Araştırma yapın demişsin. Araştır, derle, düşün. Düşünmezsen araştırman bi işe yaramaz. İnternet bilgi çöplüğüdür aynı zamanda. Ha senin araştırma dediğin google a entity 303 yazıp ik çıkan siteyi açmaksa ben bilemem.

İlk olarak versiyonu silersin geçer demişsin. Sen benim yazdıklarımın neresini okudun acaba bu bir (1).
İkinci olarak ben interneti açıp Entity303 diye hiçbir zaman zormadım sadece rastladığım için bilip bilmeden konuşmayın dedim bu iki (2).

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak versiyonu silersin geçer demişsin. Sen benim yazdıklarımın neresini okudun acaba bu bir (1).
İkinci olarak ben interneti açıp Entity303 diye hiçbir zaman zormadım sadece rastladığım için bilip bilmeden konuşmayın dedim bu iki (2).
Evet versiyonu silersin geçer dedim. Yani mojang baktı sorunlu o snapshota baştan başlar, update center a yüklemez. Silinemez olayını açıkladım. (1.nin cevabı)
Araştırma sonucunda buldum diyorsun sonra da rastladım diyosun araştırma öyle olmaz :) (Aha bu da 2)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bu tür açıklanamayan olayları bizzat kendim kısaca açıklayabilirim.
Entity303 : Bir Minecraft Creepypastasıdır ve tamamen yalandan ibarettir tek amacı küçük yaştaki mc oyuncularını korkutmaktır yapılan bütün videolar kurgusaldır hiçbir entity303 haberi gerçek değildir.
Mesela siz hiç Cabbar31'i gördünüz mü? Oyuncuların arkasından bağırarak yaklaşıyor arkaya döndüğünüzde kimse yok önünüze baktığınızda çarpık suratıyla karışınızda ve bir vuruşta sizi öldürüyor. Hadi bunu da açıkla bir göster bakalım sen çok merak ediyorum cabbar31 i.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet versiyonu silersin geçer dedim. Yani mojang baktı sorunlu o snapshota baştan başlar, update center a yüklemez. Silinemez olayını açıkladım. (1.nin cevabı)
Araştırma sonucunda buldum diyorsun sonra da rastladım diyosun araştırma öyle olmaz :) (Aha bu da 2)

Sen Minecraft'ı kodlamak çok kolay bir şey sandın herhalde. Nadiren çıkıyorsa adamlar neden baştan kodlasın bu bir (1).
Araştırdım ve size sunuyorum dediğim kısmı kopyalayıp yapıştırır mısın? Bu da iki (2).

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen Minecraft'ı kodlamak çok kolay bir şey sandın herhalde. Nadiren çıkıyorsa adamlar neden baştan kodlasın bu bir (1).
Araştırdım ve size sunuyorum dediğim kısmı kopyalayıp yapıştırır mısın? Bu da iki (2).
Snapshot diyorum. Bir snapshot ta ortalama 2 veya 3 hatta bazen 1 yenilik olabiliyor. Sadece azcık bir veri gidecek, onu da baştan tanımlarlar herhalde. (1)
Evet araştırdım demiyosun ama benden alıntı yaparak attığın ilk mesajda araştırın demişsin aşağıda o kısmı vurgulayarak o mesajın alıntısı var. Bize verdiğin öğütü önce kendin uygula ki biz de hmm iyiymiş diyelim. Araştırma yapmadan mesaj yazmayın diyosun ama bu mesajı atarken araştırma yapmadım diyosun.
<br />Hayır var sizler hiç SinglePlayer oynamadığınız için bilmezsiniz. Sizler hep git Server, git hamachi git harita yükle onu oyna. Saçma sapan yorumlar yapmadan önce araştırın. Bu arada bilgi vermek gerekirse;<br />- İlk olarak Entity303 bir Mojang çalışanıydı eskiden. (Diyorlar fakat ben onaylamıyorum. Çünkü teorik olarak bir virüs ise adını neden Entity303 koysunlar.)<br />- Ama ekranda 303 diye bir şey yazmıyor o montaj o kadarda sallamayın. (Öyle bir şey olsa verilerde gözükürdü.)<br />- Daha çok Herobrine tarzı hatta Herobrine'nin yeni sürümü fakat bunu Mojang isteyerek yapmadı. Gerçekten virüs ve sorun 1.9'da giderildi. Yine yeni çıkacak sürümlerde hayvan skini (cildi) kodlamaya çalışıyorlardı ama Creeper'da ki gibi yaptıkları bir hata sonucu silenemez bir yaratık meydana geldi.<br />- Evinize ve size zarar vermez.<br />- Sadece Herobrine gibi görünüp gider.<br />- Ekranda 303 diye bir şey gözükmez fakat beyaz da olsa bir karıncalanma meydana gelirse. Direkt Minecraft'ınızı kapatmanızı öneririm. Çünkü Entity303 gelmiş demektir ve bu virüs sizi baya korkutur.<br />Benden bu kadar bunların birkaçı kesinlikle doğru fakat diğerlerinden emin değilim.<br/>

Son düzenleme: