Minecraft: Animasyon Seslendirmeleri - Bölüm 1 "300 Spartalı"

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Orjinal Animasyon :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Evvet Arkadaşlar Bir Başka Videoda Daha Beraberdik . Videoyu Beğendiyseniz like atmayı Ve Abone Olmayı Unutmayın.
Facebook:

Youtube:

Twitter:

Ask.FM:

Mübarekler !!
@cbg2002 @AtomTR @ParaVer @zombiespaceman1 @Pr1sonsoul @AzlaazTR @Red_ @ShouldToBe @VerectusGC @Prospekt @Laloww @unununium @Laizen @98IamLegend98 @Reix @AxcelaD @sergun26 @Coolkinq12 @lider12 @Minecrafter_Chromeo @Mantis11 @mizore61 @HeroMineX @HeavenZ @__NiqhtRide__ @ColdFireTR @ByTheEfsane @ⓢⓟⓘⓓⓔⓡⓤⓢ

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sensin biraz az geliyor sanki. Emeğin var tabii ama biraz daha iyi olabilirdi.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Evet Onu Farkettim Ses Kaydetme Programından Dolayı Öyle Olmuş İlk Denemem Özür Dilerim Hatalarım İçin.[DOUBLEPOST=1408621512,1408621476][/DOUBLEPOST]
İlk Denemem Özür Dilerim.
Özür dilemene gerek yok. Tekrar yaparak daha iyi olabilirsin. İlk denemenmiş bırakma çalış daha iyilerini yap. :)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Senin Gibiler Beni Daha da Yapmaya Teşvik Ediyor Ama Arkadaş Direk Bana Berbat Diyor ve Hevesim Kırılıyor.
Herkesin kendi yorumu tabii. Sen sadece hedefine odaklan. :) Olumsuz tepkiler olabilir doğal arkadaşımızda haklı olabilir. Sadece biraz daha uğraşmalısın. :)

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kalbini Ve Yapma Hevesini Kırmak İstemem Ama. Bilki Bu Söylediğim İlerde Çok İşine Yarayacak. (Benim İlk Video'mda da Öyle Oldu)
Hiç Uğraşılmamış. Ses Kalitesi Kötü. Kısık. Arkada Çalan Müzik Yok. Yaş Küçük.
Zaten Animasyonda Arkada Müzik Yoktu Sadece Bazı Yerlerde Savaş Sesleri Vardı Onlara Uğraşmak İstemedim Kısık Olması İse Programdan Kaynaklı micin sesini Kısığa Almıştım Programla Öyle Kalmış.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eleştiri etmeyi bilmeyen insanların yazdığına kulak asmayacaksın..

Tamamda adam bu eleştiriden nasıl ders çıkarsın..

Biraz olgun bir ses olsa tamam derimde şu an için pek hoş gelmedi bana.. İleride daha güzel işler çıkarabilirsin ama bırakma ses olayından.. Alışmana yardımcı olur bunlar..

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eleştiri etmeyi bilmeyen insanların yazdığına kulak asmayacaksın..

Tamamda adam bu eleştiriden nasıl ders çıkarsın..

Biraz olgun bir ses olsa tamam derimde şu an için pek hoş gelmedi bana.. İleride daha güzel işler çıkarabilirsin ama bırakma ses olayından.. Alışmana yardımcı olur bunlar..
Teşekkürler Eleştirilerin İçin.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Berbat olmuş. Ölü gibi konuşuyorsun. Sesini doğru düzgün duyamadım. Ama yine de emeğin var kendini geliştir.