Minecraft: Animasyon Seslendirmeleri - Bölüm 1 "300 Spartalı"

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sensin biraz az geliyor sanki. Emeğin var tabii ama biraz daha iyi olabilirdi.
Evet Onu Farkettim Ses Kaydetme Programından Dolayı Öyle Olmuş İlk Denemem Özür Dilerim Hatalarım İçin.[DOUBLEPOST=1408621512,1408621476][/DOUBLEPOST]
İlk Denemem Özür Dilerim.
Özür dilemene gerek yok. Tekrar yaparak daha iyi olabilirsin. İlk denemenmiş bırakma çalış daha iyilerini yap. :)
Senin Gibiler Beni Daha da Yapmaya Teşvik Ediyor Ama Arkadaş Direk Bana Berbat Diyor ve Hevesim Kırılıyor.
Herkesin kendi yorumu tabii. Sen sadece hedefine odaklan. :) Olumsuz tepkiler olabilir doğal arkadaşımızda haklı olabilir. Sadece biraz daha uğraşmalısın. :)
Emin Ol Diğerlerine Çok Zaman Harcayacağım .
Bir İnançsız Bir Mübarek :D Şu din ayrımı yapanların bu konuşmayı okuyup ders alması lazım bence :D
Ayrıca geliştirip daha çok önem vermelisin yaparken

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Videodaki ses kısık onun dışında sesin bu tarz bir filmin seslendirmesini yapmak için pek uygun değil sesinin olgunlaşmasını bekle derim.

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
emek memek yok adam açmış cam studio 8 çakmasını indrimiş videoyu sesi silmiş kendi sesini atmış hadi tamam emek var diyelim o sözler ne ? kendi kafasına göre söyliyeceklerini düşünmüş hiç olmamış kendiside biliyordur bare kendi gerçek ingilizcesini türkçeye çevirip seslendirme yapsaydın daha iyiydi yani berbat olmuş

Moderatör tarafından düzenlendi: