Minecraft Bitmeyen Hikaye

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
o zaman busefer herobrine onu bi kemikle ......................... ve steve hamile kaldı bebeğini korumak icin kactı ve sonunda uzaklarda bi yerde kendine ev yaptıktan sonra orda bebeği dogurdu bebek bi ........ benzemiyordu ama steve onu sevdi ve büyüttü en so nunda bebek büyüdü ve bi gün
herobrine gine anne/baba steveye saldırdı steve eve dogru koşuyordu herobrine tam steveyi son kez öldürecekken stevenin oğlu (adı george olsun)
george kılıcın önüne kendini attı ve steve ölmekten kurdultu dermişim öle bişi olmadı olay söyleydi
hero tam kılıcı steveye fırlatırken george kılıcı havada yakalayıp heronun ........... soktu hero acılar icinde ......ünden kanlar aka aka öldü. hikaye burda bitti herobrine öldü gitti artık yeter lan hikaye bitsin !!!

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Sonra gene doğar ve derki "God şifresimi yazdiniz kaç kere daha doğacam ben ****"

._. i like trains and i dislike lapis ._.

MrBerkantTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra Bilgisayar Kullanıcısı O God Şifresini kaldırır Yani HARD yapar.Bu Sefer Herobrineyi Değil Hayatta Kalmaya Özen Gösterir.Ağaç Keser,Maden Bulur Ve Elmas Set Olur.Kimse Önünde Duramaz.

Günlerden bir gün stevenin kapısını Birisi Çalar
(adı people olsun)
People:İMDAT! Lütfen Yardım Edin!
Steve:Ne Oldu Neden Kanlar İçindesin Gel Otur yemek ye dinlen
People:Beyaz Gözlü Bir Canavar Beni Takip Ediyor. Kalbimden Vurdu. 1 Kalbim Kaldı.
Steve Hemen Ona İyileştirici İksir Verir

Steve:Bunu İç İyi Gelir
People:Teşekkür Ederim Artık 10 Kalbim Var
Steve:Seni Takip Eden Şey Nasıl Biriydi?
People:Aynı Sendi Ama Gözleri Beyazdı
Steve:Sen Herobrine İle Karşılaşmıssın.
People:Herobrinede Nedir?
Steve:Benim Yaratıcımın Kardeşi. Beni Yaparken Onuda Yapmıştı (yanlış anlamayın)
People:Pekala. Bu Yaratığı Anlatırmısın Bana?
Steve:Herobrine Benle Gelen Bir Şeydi. Beni Kullananlar Şikayet Edince Yeni Gelişmemde Kaldırıldı.Ama Nedense Hep Karşıma Çıkıyor
People:O Zaman Ben Senden Uzak Dursam İyi Olur.
Steve:Bencede.Çünkü Sahibim Herobrine Modu Kullanıyor
People:Neden Başka Dünyada Doğamadımkii
Birden Herobrine Çıkar:

Herobrine:Teşekkür Ederim People Beni Steveye Getirdiğin İçin.
People:Önemli Değil Beni Öldürme Yeter.
Steve:People Herobrineye Yardım mı Ettin! Yanlış Yaptın.Şimdi Herobrine Kelleni Alacak.
Herobrine:Herşeyi Doğru Biliyorsun Steve. Bunu Yaratıcımızdan Kazanmış Olmalısın.
Herobrine Tek Hareketiyle peoplenin kellesini uçurur
Steve O Anda Kaçmıştır.

Herobrine:Bu Özelliğide Yaratıcımızdan Almış Olmalı.
Ama Herobrine Yazıya Bakınca Şöyle Görür
Steve Disconnect The Server

Herobrine:Burda Bekliyeceğim.
Aradan 2 Gün Geçer Ve Steve Gelmez Ve Herobrine Derin Bir Uykuya Dalır.

Bilgisayar Sahibi Geldiğinde Herobrineyi Görünce Hemen Çıkar Ve Singleplayerden Yeni Dünya Oluşturur. Artık Onun İçin Herobrine Saçmalığı Bitmişti.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ondan sonra yeni dünyada sıkılır ve eski dünyaya geri döner.Ama bu normalleşmiştir.Steve ev yerine Cami yapar.Adını da Steve Camii Koyar.Camide Hoca Çalıştırır Kendi Müezzin Olur.Ve Birgün Ezan Okurken 15tane Creeper,5Tane Enderman,20Tane Zombinin Elinde Türk Bayraklarıyla ''Hüloğğğ!!!'' Diye Bağırarak Geldiklerini Görür.[DOUBLEPOST=1400767643,1400767571][/DOUBLEPOST]
Sonra Bilgisayar Kullanıcısı O God Şifresini kaldırır Yani HARD yapar.Bu Sefer Herobrineyi Değil Hayatta Kalmaya Özen Gösterir.Ağaç Keser,Maden Bulur Ve Elmas Set Olur.Kimse Önünde Duramaz.

Günlerden bir gün stevenin kapısını Birisi Çalar
(adı people olsun)
People:İMDAT! Lütfen Yardım Edin!
Steve:Ne Oldu Neden Kanlar İçindesin Gel Otur yemek ye dinlen
People:Beyaz Gözlü Bir Canavar Beni Takip Ediyor. Kalbimden Vurdu. 1 Kalbim Kaldı.
Steve Hemen Ona İyileştirici İksir Verir

Steve:Bunu İç İyi Gelir
People:Teşekkür Ederim Artık 10 Kalbim Var
Steve:Seni Takip Eden Şey Nasıl Biriydi?
People:Aynı Sendi Ama Gözleri Beyazdı
Steve:Sen Herobrine İle Karşılaşmıssın.
People:Herobrinede Nedir?
Steve:Benim Yaratıcımın Kardeşi. Beni Yaparken Onuda Yapmıştı (yanlış anlamayın)
People:Pekala. Bu Yaratığı Anlatırmısın Bana?
Steve:Herobrine Benle Gelen Bir Şeydi. Beni Kullananlar Şikayet Edince Yeni Gelişmemde Kaldırıldı.Ama Nedense Hep Karşıma Çıkıyor
People:O Zaman Ben Senden Uzak Dursam İyi Olur.
Steve:Bencede.Çünkü Sahibim Herobrine Modu Kullanıyor
People:Neden Başka Dünyada Doğamadımkii
Birden Herobrine Çıkar:

Herobrine:Teşekkür Ederim People Beni Steveye Getirdiğin İçin.
People:Önemli Değil Beni Öldürme Yeter.
Steve:People Herobrineye Yardım mı Ettin! Yanlış Yaptın.Şimdi Herobrine Kelleni Alacak.
Herobrine:Herşeyi Doğru Biliyorsun Steve. Bunu Yaratıcımızdan Kazanmış Olmalısın.
Herobrine Tek Hareketiyle peoplenin kellesini uçurur
Steve O Anda Kaçmıştır.

Herobrine:Bu Özelliğide Yaratıcımızdan Almış Olmalı.
Ama Herobrine Yazıya Bakınca Şöyle Görür
Steve Disconnect The Server

Herobrine:Burda Bekliyeceğim.
Aradan 2 Gün Geçer Ve Steve Gelmez Ve Herobrine Derin Bir Uykuya Dalır.

Bilgisayar Sahibi Geldiğinde Herobrineyi Görünce Hemen Çıkar Ve Singleplayerden Yeni Dünya Oluşturur. Artık Onun İçin Herobrine Saçmalığı Bitmişti.

Yazar Olacak Adammışsın Hacı.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Gelip namaz kilar geri giderler.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Olmadi bu.Dini değerlerle ilgili terimleri kullanmayalim cami olmasin orasi (!)

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sonra insanlar geldi ve toplu ... yapıp steve yine hamile kaldı fakat eve bir kız atmayı becerdi o da kemikle ..... ve

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra Steve'ye bir küçük slime çarptı ve 200 blokluk bir ravineye düştü ve öldü. Dünya ters döndü. :lol:

DoctorLL

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kızı Yatak'a kelepçeleyip aldı eline kırbacı

[Olum :D gülmekten yıkıldım yerlerdeyim şu an :D konu güzelmiş dewamını getirin ]

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kapıdan cıkınca bi cukura düştü bacagı kırıldı aahhhh dedi sonra o bacagına bakarken ah nası kırılmış bu diye bakarken incelekerne birden bacagı elinde kalır sonra o acıdan o kan kaybından oracıkta ölür yeniden dogdugunda kısır deildir ve gidip o kıza lah laahh löp löp löp chop chop afreim lan kocuma laaaaah laaaah llööööp lööpp gecirir anladınız siz orda ne oldugunu sonra kız hamile kalır (steve hem hamile kalıo hemde lah lah yapıo nası bisidir bu geymisin lan steve)
cocugunun adı Richard olur sonra richard birgün oynarken hero onu görür ve richard imdat diye bagrırken steve onu duyar ve yanına gitcekten hero richardın kellesini alır ve steve derki :
Yettin artık laaaaan !11!111!!111! orda heroya saplar hero oracıkta ölür .
steve heh bu sefer eyce öldü demi derken hero bidaha canlanır bu olayın üstüne artık steve tam bişi derken
pcdeki cocuk
hay ben senin gibi heronun taaa ................. diyip o anda bi virus yazmıştır ve minecraftı hackler minecraft artık yoktur
notch oyunu yeniden yapar ve bu sefer hero sacmalıgı gider :D
[DOUBLEPOST=1400780878,1400780814][/DOUBLEPOST]abi yerlerdeyim ne yazdım beah !