Minecraft Bitmeyen Hikaye

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ama gittiğinde wither yerde kemikleri dökülmüş haldeydi tüm nether patlamıştı[DOUBLEPOST=1399235749,1399235380][/DOUBLEPOST]yerde bir not buldu notta herobrine siz wither enderdragon bana ihanet ettiniz slendermande zaten geberdi steve bile sizden daha akıllı yazıyordu altta imza herobrine yazıyordu steve anlamadı ve oradaki blaze alev attı kağıdı blazeye attı o okudu ve kızdı herobrineyle savaşmak için stevele dost oldu

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
lagdan sonra crash yedi steve bilgisayarı kırmadan önce kaydettiği dünyasını flasha aldı ve bilgisayarı kırdı yeni bilgisayar aldı ve devam etti :D

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Öldüm hatta 2 kere öldüm ama bu arkadaşım steveye bekmaya geldim der

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam ozurdilerim

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Steveyi öldürmek için plan yapmaya başlar

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ordan bir blaze çıkar ve namuruyu vurur ve nightrideyi çıkartır içinden

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Notch yine gelir ve Namaru'nun çenesini koparıp yer bacaklarını kırar ve steve ile birlikte namaruyu yerler

Güvercin cihazımdan uçurularak gönderildi

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Steve yerken Namaru nun kemigi stevenin iki gözüne girer ve kör olur ondan sonra steve Notch usa yer

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sonra körlüğün etkisi geçmez ve bir süt kovasına takılıp düşer onu su sanıp içer ama süt olduğundan içip körlüğü gider

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ondan Sonra Normal Dünyaya Geri Döner.Evini Kaybettiği İçin Yeni Bir Ev Yapar.Ev Dağın Etegindedir.

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yanar ken uyumaktaydı sesi duyup su döktü ve gece saat 21:45de evinden ayrıldı zombi kılığına girdiği için kimse bir şey yapmadı