qwertyu123
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ve sonra steve ölür 
Ve sonra steve ölür![]()
Ve respawn a basar![]()
Sonra uyandı Ahmet, vay be dedi şu mc ne rüya gördürdu bana dedi saçını tararken annesi onu kahvaltıya çağırdı, kahvaltısını eden Ahmet kız arkadaşıyla buluştu (sevgilisi) ve beraber yürümeye başladilar okula varinca tüm kızlar ahmetin sevgilisine ters ters baktılar çünkü kıskanmışlardı çünkü ahmet okulun en popüler çocuğuydu ve burada iki çünkü kullandığımı gören edebiyat öğretmenim beni dövdü sonra burada kendi istediğim hayatı anlattığımı fark ettim ve keşke Ahmet'in hayatını yaşasam diyerek hyıflandımFakat tuş çalışmıyordu. Arkasında soniği gördü ve lavda yüzemez oldu. Birden kendini Nether'de buldu.
Sonra uyandı Ahmet, vay be dedi şu mc ne rüya gördürdu bana dedi saçını tararken annesi onu kahvaltıya çağırdı, kahvaltısını eden Ahmet kız arkadaşıyla buluştu (sevgilisi) ve beraber yürümeye başladilar okula varinca tüm kızlar ahmetin sevgilisine ters ters baktılar çünkü kıskanmışlardı çünkü ahmet okulun en popüler çocuğuydu ve burada iki çünkü kullandığımı gören edebiyat öğretmenim beni dövdü sonra burada kendi istediğim hayatı anlattığımı fark ettim
Tapatalk ile gönderildi
MuhahahahahhahahaVe Steve öldü.
Sonra konuşan köpekler her yeri basar
/ooc ayaklı bloklar ? blokkit mod?Ghast'lar hücuma geçer ama Steve obsidyene dönüşürAyaklı bir obsidyen olur
![]()