Minecraft Bitmeyen Hikaye

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Gerçek dünyaya geldiğinde herşeyin kareden değil başka şeylerdende oluştuğunu gördü.

Modderpro

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Döndüken sonra nedense bayıldı. Bayıldığında bir rüya gördü Nighridenin stevin annesini öldürdüğünü gördü sonra birden uyandı bir tuzağa düşmüstü herobrinenin tuzağına herobrineye çıkar beni dedi o konusmadı sonra birden Nightride geldi hahahah yasasın kötülük dedi nightride steve nightrideye birsürü küfür bastıktan sonra herobrine yeter artık dedi ve nightrideyi bida doğmambilemem üzere öldürdü....

kaos1690

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve NiqhtRide Tekrar Doğdu :p Felan.
Steve Zor Olsada Uyanır.Uyandığında Kumsalda Bir Partinin İçindedir.Kızlarla Tanışır,Yüzer,Şarap İçer Ve Kafayı Bulur.

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kafayı öyle bi bulurki öle sallana sallana gdip bi göle düşer bi kafasını cıkartirki gölden bi ormana gelmştir (nası kafayı bulduysa) ondan sonra yürümeye başlar yolda eski sevini görür eski sevi ona o kız icin beni terk mi ettin lan der ve saldırır steve ordan uzaklaşır öle bi kacarki ayağı takılır yerdedirve kafasını kaldırdıgı anda sewi yine ordadır ...tir lan der ve kacmaya başlar steve artık öle bi kacmıştırki dagın depesindedir (depesinde :D ) sonra arkasını döndügü anda ondan nefret eden bütün canlılar toplanmıştır anası kaynanası dayısı kardeşi eski sewi yeni sewi olmayan sewi herobrine inek tavuk domuz emder dragon enderman herkes bi anda ona bi saldırır o anda steve shit diyip kacayım derken dagdan aşagı düşer ve yere cakılır uyandıgında gercek dünyaya gelmiş ve pcnin başında kafasını masaya vurmuş ve bayılmış bi şekilde bir vücut görür o vücut aslında odur o vücudun icine girer ve o vücut aslında ölmüştür ne uydurdum la

kaos1690

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Annesine ''Bana Çay Koy Lan Garı!!'' Diye Bağırır.Annesi Güdümlü Terliği Fırlatır Ve Steve Yine Bayılır.

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Steve yataktan kalkar ve dışarıya bakar

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam ozurdilerim

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen ben diom gercek hayatta adam dio güdümlü terlik ne alaka :)

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Steve işi bırakır ve ankaraya gelir

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam ozurdilerim

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ankara da küplerden bir ev yapar fakat Ankara belediyesi gelir ve gecekondu olduğu için evi yıkar

Güvercin cihazımdan uçurularak gönderildi

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Steve ankaradan minecraft dünyasına gider.Ama gitmeden yanına gerçek dünyadan bir tank alır.Sonra tankıyla yer bulup ev yapar.Sonra gezmeye çıkar.Tam o sırada karşısında herobrine'yi görür.Hemen tankına biner.Herobrine"oww shit ! "diyip kaçmaya çalışır.Ama steve attı bımbalarla herobrine'yi öldürür

alp75

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sonra tekrar gerçek dünyaya döner ve dünyayı Combine denilen evrensel bir imparatorluk ele geçirmiştir.Steve 'Noluyo!' diye bağırır.Sonra gaz maskeli eli coplu adamlar gelir adamlar derki'ne bağırıyon lan!'sonra adamlar Steve'nin kafasına copla vurur Steve bayılır.Uyandığında sorguya çekildiğini görür.Eli coplu adamların isminin metrocop olduğunu anlar sonra Metrocoplar'sen nereden geldin söyle çabuk!' derler.Devamını yazında göreyim.

normender2012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
VEE...
UZAKTAN LOGİNNA İSİMLİ PALADİN STEVEYİ KURTARMAYA GELİR AMA MUZA BASİP YERE DUSER STEVE DE DUSMAN ZANNEDİP OLDURUR...

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

alp75

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
VEE...
UZAKTAN LOGİNNA İSİMLİ PALADİN STEVEYİ KURTARMAYA GELİR AMA MUZA BASİP YERE DUSER STEVE DE DUSMAN ZANNEDİP OLDURUR...

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ama nasıl öldürecek etrafında eli coplu adamlar var öldürmeye kalkışırsa metrocoplar bir güzel döver