Minecraft Cartoon Heads (Yapımı Başlamıştır !)

CoolGlasses

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar !
Bugün Ufak Bir Girişimde Bulunacağım. Bildiğiniz Üzere Bir Çoğu Arkadaşımız Tasarım (Photoshop) Yapamıyor. Bende Buna Yardım Amaçlı Bir Etkinlik Düzenledim. 2 Türden Var. Fotoğrafları :
Düz Cartoon :

HD Cartoon :

Fakat Bazı Kurallarımız Var Fakat Bu Forum Kurallarını Hatırlatmak Gibi Bir şey Ama Farklılarda Var. :
1-) Yapmadığım Veya Sonraya Attığım Kişiler Bana Hakaret Etmemeli (Zaten Kardeşim Ertesi Güne Yaptıysam Yaparım Yani Yapmadığımada Bi Bildiğim Vardır Yani.)
2-) Mutlaka Skin İsiminizi Alta Yazmalısınız. (Beyaz Veya Siyahsa Düz Cartoon Önerim.)
3-) Eğer Çabuk Ulaşmak,Almak İstiyorsanız Skype Acerking6.

4-) Yaptığım Kişiye ZORBALIK EDİLMEMELİ !
5-) Eğer BEĞENMEZSENİZ SÖVMENİZE GEREK YOK ! BU ÇOK YAPILAN BİR ŞEY. !

Ve Son Olarak Tamamen Yardım Amaçlıdır Özenmedim @Acarz 'dan Esinlendim !!!

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
skin adı değil nickname olurmu skin searchdan indiriliyo zaten Enderman_guy[DOUBLEPOST=1431985292,1431985260][/DOUBLEPOST]ha şey yap HD Cartoon

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kendi skinimi kendim yapmıştım. Astrawar3 nickim ordan bulabilirsin. Şimdiden eline sağlık ve teşekkür ederim. Hangisini istersen onu yap cartoonlardan. Paylaştıkların oldukça güzel.

CoolGlasses

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam Dikkate Alınmıştır. En Üst Yorumdan Başlayarak Yapıyorum :).[DOUBLEPOST=1432020103,1432017102][/DOUBLEPOST]
skin adı değil nickname olurmu skin searchdan indiriliyo zaten Enderman_guy[DOUBLEPOST=1431985292,1431985260][/DOUBLEPOST]ha şey yap HD Cartoon
Yaptm Seninkini :)
Buyur Kardeş :

Doğrudan Erişim :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bunun kafasını gözlüklü bir şekilde yaparsan sevinirim :p
EDİT: HD olursa sevinirim. :)

Son düzenleme:

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eheh, benimkinide yapabilir misin ? "Enderiatus" gözlükler tam olmadı gerçi ama ona uygun bir renk yapabilirsen memnun olurum

CoolGlasses

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elimden Geldiği Kadar Yaptım. 2 Türlüde Siyah Olduğu İçin Aynı.
Buyur Kardeş :
[DOUBLEPOST=1432022418,1432022315][/DOUBLEPOST]
Mcskinsearch ta öyle bir skin olmadığından yapamıyorum kusura bakma :(
Gözlerin ortasındaki gri çizgiler olmasaydı daha eyiydi onu yapabilirsen yapar mısın?
Bu arada teşekkür ederim.