CoolGlasses
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar !
Bugün Ufak Bir Girişimde Bulunacağım. Bildiğiniz Üzere Bir Çoğu Arkadaşımız Tasarım (Photoshop) Yapamıyor. Bende Buna Yardım Amaçlı Bir Etkinlik Düzenledim. 2 Türden Var. Fotoğrafları :
Düz Cartoon :
HD Cartoon :
Fakat Bazı Kurallarımız Var Fakat Bu Forum Kurallarını Hatırlatmak Gibi Bir şey Ama Farklılarda Var. :
1-) Yapmadığım Veya Sonraya Attığım Kişiler Bana Hakaret Etmemeli (Zaten Kardeşim Ertesi Güne Yaptıysam Yaparım Yani Yapmadığımada Bi Bildiğim Vardır Yani.)
2-) Mutlaka Skin İsiminizi Alta Yazmalısınız. (Beyaz Veya Siyahsa Düz Cartoon Önerim.)
3-) Eğer Çabuk Ulaşmak,Almak İstiyorsanız Skype Acerking6.
4-) Yaptığım Kişiye ZORBALIK EDİLMEMELİ !
5-) Eğer BEĞENMEZSENİZ SÖVMENİZE GEREK YOK ! BU ÇOK YAPILAN BİR ŞEY. !
Ve Son Olarak Tamamen Yardım Amaçlıdır Özenmedim @Acarz 'dan Esinlendim !!!
Bugün Ufak Bir Girişimde Bulunacağım. Bildiğiniz Üzere Bir Çoğu Arkadaşımız Tasarım (Photoshop) Yapamıyor. Bende Buna Yardım Amaçlı Bir Etkinlik Düzenledim. 2 Türden Var. Fotoğrafları :
Düz Cartoon :

HD Cartoon :

Fakat Bazı Kurallarımız Var Fakat Bu Forum Kurallarını Hatırlatmak Gibi Bir şey Ama Farklılarda Var. :
1-) Yapmadığım Veya Sonraya Attığım Kişiler Bana Hakaret Etmemeli (Zaten Kardeşim Ertesi Güne Yaptıysam Yaparım Yani Yapmadığımada Bi Bildiğim Vardır Yani.)
2-) Mutlaka Skin İsiminizi Alta Yazmalısınız. (Beyaz Veya Siyahsa Düz Cartoon Önerim.)
3-) Eğer Çabuk Ulaşmak,Almak İstiyorsanız Skype Acerking6.
4-) Yaptığım Kişiye ZORBALIK EDİLMEMELİ !
5-) Eğer BEĞENMEZSENİZ SÖVMENİZE GEREK YOK ! BU ÇOK YAPILAN BİR ŞEY. !
Ve Son Olarak Tamamen Yardım Amaçlıdır Özenmedim @Acarz 'dan Esinlendim !!!