TrustNoONE
Kimyager , Sadece Kimyager.
- En iyi cevaplar
- 0
IronValley ...
Kaptan siparkles ÖzentisiEheh, benimkinide yapabilir misin ? "Enderiatus" gözlükler tam olmadı gerçi ama ona uygun bir renk yapabilirsen memnun olurum
Malesef :| skin zaten hd oluncada normal oluncada o halde oluyor. ne yapalımGözlerin ortasındaki gri çizgiler olmasaydı daha eyiydi onu yapabilirsen yapar mısın?
Bu arada teşekkür ederim.
Yok sunucuda Cazci vardı hatırlar isen. O yapıyor skinlerimi. Bundan öncekini kendim yapmıştım amaKaptan siparkles ÖzentisiASDAS
![]()
Çok sağol Çok beğendimBuyur :
![]()
Buyur:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bunun kafasını gözlüklü bir şekilde yaparsan sevinirim
EDİT: HD olursa sevinirim.![]()
Buyur :Eheh, benimkinide yapabilir misin ? "Enderiatus" gözlükler tam olmadı gerçi ama ona uygun bir renk yapabilirsen memnun olurum
Yine Cıkmadı ?[DOUBLEPOST=1432026493][/DOUBLEPOST]BEYLER YAPAMADIKLARIM YARINA ARTIK YAPACAK BİR ŞEY YOK YAPTIM BİR KAÇ ARKADAŞA BUGÜN YARIN TEKRAR HERKESE YAPILACAK.ozaman bydemir06 kardeşim isim değiştirmiştimde
Enfesso! Mükemmel olmuş kardeşim çok teşekkür ederimBuyur:
[DOUBLEPOST=1432026324,1432025354][/DOUBLEPOST]![]()
Buyur :
[DOUBLEPOST=1432026432][/DOUBLEPOST]![]()
Yine Cıkmadı ?[DOUBLEPOST=1432026493][/DOUBLEPOST]BEYLER YAPAMADIKLARIM YARINA ARTIK YAPACAK BİR ŞEY YOK YAPTIM BİR KAÇ ARKADAŞA BUGÜN YARIN TEKRAR HERKESE YAPILACAK.
bi tane secme araci var onunla sec heryer boyanmış olur beyaz yer kalmazEnfesso! Mükemmel olmuş kardeşim çok teşekkür ederim![]()
Pekibi tane secme araci var onunla sec heryer boyanmış olur beyaz yer kalmaz
IronValley ...
eline sağlık çok güzel olmuşMalesef :| skin zaten hd oluncada normal oluncada o halde oluyor. ne yapalım![]()