Minecraft Come Alives Modu - Eşim kayıplara karıştı.

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler evlendim. İyi hoş güzel 3 çocuğum var. Bi ara 29 gün eşim eve gelmedi. Islık çaldım yine gelmedi rahipten karıyı boşa dedim ses seda olmadı napcam? Rahipten bebek ala ala bi hallere girdim yaw :/

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Törelerimizi bozmuştir öldir oni :ASDF

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BUlsam kescem zaten.[DOUBLEPOST=1425718239,1425717446][/DOUBLEPOST]kardeşim buldum cözümü. Yeni dünya yarattım ordan 0 dan başlıyorum

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bende bir ara bu modu yüklemiştim :) Uzaktan arkadaşım gelmişti onla beraber oynuyorduk karımla başka bir eve taşınmıştım ayrıca oyuna helikopter moduda yüklemiştim 17 tane çocuğum vardı :D herneyse bir ara eski eve uçtum oraay bir helikopter bıraktım sonra eski eve döndüm karım yoktu ! tekrar eski eve gittim oradada kalan helikopter beni uçarak takip etti sonra bende helikopterden atladım evime yürüdüm evime geldiğimde bir çocuğun gözü bugdan dolayı olmuş olabilir çocuğun gözü beyazdı ama belki modun içinde herobrine modu olabilir gerçekten seni kandırmıyorum banada aynısı oldu karım yoktu sonra modu sildim :) Eğer seni kandırıyorsam dünyanin en adi ****** siyim ...

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bug. Yeni oyun başlat ve karından fazla uzaklaşma. :3

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Acaba arkadaşınla beraber oynadığında sevgili olunabiliyomu

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
yeni dünya kur :(

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Helikopter modu bendede var :D yeni dünya kurdum zaten 0 dan başladım. İtem glitch var craftable animals modunda. Eşşeğin sandığına koyuyom diamond gold vsvsvsvs sonra ender gözü ve elmas ile yapılan yumurta ile sağ tıklayıp eşşeği alıyorum. demirden iron bars yapıp iron barstan spawner yapıp eşşeği spawnere koyuyorum her eşşek sandıklı doğuyo ve sandığın içinde eşyalar duruyo. Sağa sola gold,emerald,diamond blok veriyorum köylülere.