Minecraft e-Dergi Yapıyoruz

• Konuyu başlatan Reloven
  • Başlangıç tarihi
R

Reloven

Ziyaretçi
@Bekir_44 Arkadaşımızın Açtıgı Konuda Birşeyler Belirlemiştik Şuanda E-Dergi Yapacagız İçerik Olarak Neler Olmasını İstediginiz Yorum Olarak Yazabilirsiniz

Gerekliler Listesi;
Ön Ve Arka Kapak
İçerik Editörleri(Başvuru İçin Msj Atın)
Dergi İsmi

Dergiyi Adobe İnDesign Üzerinden Yapacağım Gönüllü Olarak İçerik Editörü Olmak Yada Bize Kapak Resmi Yapmak İstiyor İseniz Özel Msj Olarak Bildirmeniz Yeterli

Moderatör tarafından düzenlendi:

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başvuru forumu yerine "oo alırım bir dal, bende katılabilir miyim?, beni de ekler misiniz?" gibi mesaj atanları ekle bence..

Craftlı bir şey yapmayın dergi adını.. Daha orijinal bir isim bulun.. Ayrıca temel rehberlerden falan ekleyin crafting ekleyin falan bir sürü konu çıkar işte..

İmlaya dikkat edin.. Okunaklı adam akıllı cümleler kurun..
Ayrıca bir test ekibi kur (1-2 kişi seç dergiyi yayınlamadan önce onlara yolla ben gibi) bir incelensin eksikler, hatalar falan varsa size bildirilsin ve düzenlensin..

Hepsi öneri direkt emir gibi yazmış olabilirim (amacım emir vermek değil) ama gerekli bunlar.. Size kalmış.. Dediklerimi dikkate alırsanız çok güzel olur.. :)

Bekir_44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Reloven ortağız o zaman skypeden ekle daha rahat konuşuruz bekolika44.Bu arada editörler yazıyı bana yada Relovena yollayacak bizde gözden geçireceğiz yayınlanabilir mi?İmla hatası noktalama hatası var mı?Bakacağız yazıya.Ayrıca yazılar makale tarzı cbg2002 dediğin gibi Temel Rehber Crafting gibi bölümler eklemeyi düşünmüştüm zaten.Reloven kapak tasarımı için tanıdığım designer var.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Dergide sunucular falan olsun mesala dayzcraft acildi insanlara gercek dayz yasamini minecrafta yasiyor gibi sunucu ipsi ozellikleri fln olsun

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dergide sunucular falan olsun mesala dayzcraft acildi insanlara gercek dayz yasamini minecrafta yasiyor gibi sunucu ipsi ozellikleri fln olsun
Sunucu olmamalı.. Reklam olayına girer.. Ayrıca serverlara yorum yapılmalı iyi yönleri var kötü yönleri var.. Kötü yanını söylersen yok böyle böyle dedin serverimi kötüledin derler.. O iş hikaye.. Reklam yeri olmamalı..