Minecraft Faction Server // EfsunCraft \\BOSS | KLAN SAVAŞLARI | YENİ NESİL SİSTEMLER |

limonluvisne

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
güzel bir sw lag yok görevler güzel buildteki bir kaç değişiklik sonrası çok güzel bir sw olabilir vip fiyatlarıda cep yakmıycak şekilde tasarlanmış tavsiye ediyorum gelirseniz eğleneriz

iBayramUHC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu Tasarımı Hoş ilk yapıma göre sunucu içerisinde map ve plugin olsun en azından diğer sunucular gibi alıntı değil.Sunucu görebileceğim çoğu faction sunucuları arasından en iyileri BAŞARILAR.

KhesqelMc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çok Güzel Bir Server Sunucuda Klanlardan Arsalara her şey Var.. Herkese Tavsiye Ederim....

Son düzenleme:

mustafa80

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Maalesef ki artık adalet yok lagımdan dolayı claimli yer kırılınca kırılmış gibi gözüktü bende vurdum ve jail yedim hile yapmadım yemin ederim fakat jail yedim 1 günlük üyeler için eski üyeleri Üzdünüz aktiflik yaramadı fakat umarım iyi yerlere gelir diyeceğim başka bir şey yok zaten bizim tayfa bırakıyor aldığım vipi azize devredin ya da kalsın son olarak itemleri ve parayı dağıtıp çıkacam
Saygılarımla
xBerkayPRO
kardeşım kurucuların onununde duvardan vurdun ve sen yerımızde olsan nolurdu bugun baslamıs dun baslamıs dıye oyuncular ayırılmaz adelet saglıyoruz merak etmeyın gelen oyuncu anlar hıle acarsanız jail 3 defa hak verılır 4 de ban yersınız kesınlıkle acılmaz ıyı gunler

Zeydeeer

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu konu tasarımı geliştirilmeli, sunucuya girmedim fakat konudan her zaman ki faction pluginleri ve komutları görmekteyim, geliştirmelisiniz başarılar. 6/10

Ponimash

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu Taşarımını Kendiniz Yapın. Veya Geliştirin. Pluginler Amatörce Build'ler İnternet'ten Alınmış. 10/2 [Emek Verilmeyen Sunucusunuz Daha Fazla Puan İstemeyin]