Minecraft FireWall (Hileye Son)(Geliştirmeler Devam Ediyor...)

Sizce İşe Yararmı ?

• Kullanılan toplam oy
    85

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncuların ipsnini çekemiyorum o yüzden bu attığım program korumasız olcak gösterme amaçlı :)[DOUBLEPOST=1418566938,1418566620][/DOUBLEPOST]
Acaba bu program optifine ile hack arasındaki farkı ayırt edebilirmi
:) olay o değil. benim program her açılışında jarı değiştiriyor yani ayırt etme gibi bişi yok sadece değiştirdiği hilesiz jar ve değiştirdikten sonra jarı korumaya alıyor hiçbir şekilde müdahale edilmesin diye.[DOUBLEPOST=1418567754]
[/DOUBLEPOST]
benim yaptığımı sandığım ip ve özel bilgi çekme kısmında hata oluştu. ondan onları sildim baştan yazcam .:)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
PROGRAM BURDA SV AÇIK İP: 78.190.64.50 2 pc ile veya 2 arkadaş olmadan bu programı kıramassınız özel ip ve hdww çekme getirince isterseniz 100 kişi olun gene kıramıcanız. :)

Craps_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyuncuların ipsnini çekemiyorum o yüzden bu attığım program korumasız olcak gösterme amaçlı :)[DOUBLEPOST=1418566938,1418566620][/DOUBLEPOST]
:) olay o değil. benim program her açılışında jarı değiştiriyor yani ayırt etme gibi bişi yok sadece değiştirdiği hilesiz jar ve değiştirdikten sonra jarı korumaya alıyor hiçbir şekilde müdahale edilmesin diye.[DOUBLEPOST=1418567754]
[/DOUBLEPOST]
benim yaptığımı sandığım ip ve özel bilgi çekme kısmında hata oluştu. ondan onları sildim baştan yazcam .:)
PROGRAM BURDA SV AÇIK İP: 78.190.64.50 2 pc ile veya 2 arkadaş olmadan bu programı kıramassınız özel ip ve hdww çekme getirince isterseniz 100 kişi olun gene kıramıcanız. :)
geliyorum[DOUBLEPOST=1418568198][/DOUBLEPOST]
[/DOUBLEPOST]
şifre ne[DOUBLEPOST=1418568236][/DOUBLEPOST]
[/DOUBLEPOST]
sürüm ne :D[DOUBLEPOST=1418568490][/DOUBLEPOST]
[/DOUBLEPOST]
Kardeş Program Şifresi Ne :D (Winrar)

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
geliyorum[DOUBLEPOST=1418568198][/DOUBLEPOST]
şifre ne[DOUBLEPOST=1418568236][/DOUBLEPOST]
sürüm ne :D[DOUBLEPOST=1418568490][/DOUBLEPOST]
Kardeş Program Şifresi Ne :D (Winrar)
sürüm 1.7.2 :)
Çakal rar şifresi lazım değil :)[DOUBLEPOST=1418573779,1418571714][/DOUBLEPOST]artık svyi kapıom şu ip ve hdd işini ayarlamaya çalışıcam :)

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl değil? Sunucuya Girince Ne Yapıcaz :S
Abi sen napcan rar şifresi ileki sen programı açamıonmu ?[DOUBLEPOST=1418577793,1418576236][/DOUBLEPOST]İp işini hallettim sanırım hdd numarasıda oldu :)
Yardım etcek kimse yokmu ugene bişi denicem skype ekleyin kralkingtr yada çıkmasssa Emre Sever yazın.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Abi sen napcan rar şifresi ileki sen programı açamıonmu ?[DOUBLEPOST=1418577793,1418576236][/DOUBLEPOST]İp işini hallettim sanırım hdd numarasıda oldu :)
Yardım etcek kimse yokmu ugene bişi denicem skype ekleyin kralkingtr yada çıkmasssa Emre Sever yazın.
HDD yerine CPU id sini cekmen daha mantikli. :)

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
HDD veya CPU ID çekmek ne işe yarayacak? Sonuçta Minecraft clientinden bu bilgileri çekemediğin için karşılaştırmasını yapamayacaksın. O yüzden pek bir işe yaramayacağını düşünüyorum. Aksi bir şey varsa bilmek isterim.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
HDD veya CPU ID çekmek ne işe yarayacak? Sonuçta Minecraft clientinden bu bilgileri çekemediğin için karşılaştırmasını yapamayacaksın. O yüzden pek bir işe yaramayacağını düşünüyorum. Aksi bir şey varsa bilmek isterim.
Evet fakat bilgisayardan bazı bilgileri çekebiliyorum server aracılığı ile illa hdd olmasıan gerek yok :) biri ip doğal olarak diğeri sır :)[DOUBLEPOST=1418597317,1418596984][/DOUBLEPOST]Ve bide Beyler programı indirip . çalıştırıp şu mc açılınca size kod soruyor yha servere girmeden önce ilk açılışta orda fare hareket edemiyor.program ekranı içi haricinde işte orda hata alanlar varmı varsa hatalarını resim çekip yollayabilirlermi ?[DOUBLEPOST=1418597544][/DOUBLEPOST]
link program[DOUBLEPOST=1418597647][/DOUBLEPOST]Arşiv olarak indirin klasör olarak çıkarın.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@IRFN Bu programı kullanıp hileye çare aramaya son verince yeniden minigame yazmaya başlarsınız artık :)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
@IRFN Bu programı kullanıp hileye çare aramaya son verince yeniden minigame yazmaya başlarsınız artık :)
Programın mantığını unuttum ama doğru hatırlıyorsam:
Türkiye'deki sunucularda en az %70'lik bir oyuncu azalması olacak (SonOyuncu'da %70'i geçer <-<) ve tahminen sonoyuncuda bu sistem kullanılmayacak.
Do reklam and Have a Uyarı @Alps

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Program istediğim gibi olursa, ki nasıl bir program şeması yapmış olursam olayım istediğim şeyi yapmak mümkün olmuyor, o zaman kullanırım. Ama maalesef programın başarılı olacağını düşünmüyorum.

Programın mantığını unuttum ama doğru hatırlıyorsam:
Türkiye'deki sunucularda en az %70'lik bir oyuncu azalması olacak (SonOyuncu'da %70'i geçer <-<) ve tahminen sonoyuncuda bu sistem kullanılmayacak.
Do reklam and Have a Uyarı @Alps
SonOyuncu böyle bir sistem düşünüyor zaten. Hileli oynamak isteyen oynamasın zaten bizim sunucuda.