Minecraft Gelişmiş Web Scripti [Tanıtım]

gereksiz31

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an senin yaptıgın basit bir şey zor olan kısım bankaların apilerini entegre etmek allah kolaylık versin bu kadar hızlı ilerledigin kadar bu kadar hızlı indirilsin inşallah ^^ emege saygı ++ ulaşımım adresi verebilirmisin bana lütfen..
Zor mu olur onlar baya

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Halen daha anlamış değilim. Kişi bu kadar emek veriyor ve sizden "elysium.network" ipli sunucuya girip göz atmanızı istiyor.Ben forumda hiç ücretsiz web scripti paylaşan görmedim.Siz de en azından görünüm amacıyla sunucuya girip göz atmanız gerekmektedir.

gereksiz31

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Halen daha anlamış değilim. Kişi bu kadar emek veriyor ve sizden "elysium.network" ipli sunucuya girip göz atmanızı istiyor.Ben forumda hiç ücretsiz web scripti paylaşan görmedim.Siz de en azından görünüm amacıyla sunucuya girip göz atmanız gerekmektedir.
Altın Yürekli Güzel Abim be Bizim için uğraşıyor Bende Reklamını Yapıcam Sitemde Olsun youtube kanallarının altına Aklıma geldikçe reklamını yapıcam abimin :D

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu kısa süre içinde aktif olacaktır sebebi makine yeniliyoruz VE Bayram'dan sonra tekrar aktif etmeye karar verdik

İyi forumlar

RealSingle

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önemli Yenilik;
Kullanıcının sandığı (/chest), site de gösteriliyor. Bu saye de takas - topluluk pazarı vb. gibi şeylerin site üzerinden yapılması sağlanacak.

Not;
Scriptin bitimi uzun sürdüğü için özür dilerim, script konusunda tecrübem olmadığı için ve kimsede olmayan (sıfırdan düşünülerek) yapılan bir şey olduğu için uzun sürüyor.

Bir tanesini söyleyeyim, adam /schest sat yazdığında Alpha Chest açılacak ve buraya istediği itemleri koyacak, chesti kapattığı zaman içine koyduğu itemler veritabanına kaydedilecek. Daha sonra /schest al yazdığında veritabanında ki itemleri chestte görünecek.
Bu plugin kafamda henüz tam oturmadı, yapabilecek birisi olursa ona göre ayarlayacağız.
Bu arada, burada bahsettiğim plugini bir arkadaş kodlamamda yardımcı oldu. Script dışında kullanmak isteyenler için;

Battincik

BattincikHarika
En iyi cevaplar
0
Sadece VIP olarak düşünme.

Anlatıyorum;
Adam oyunda /chest yazacak ve AlphaChest çıkacak karşısına, oraya koyduğu itemler veritabanına kaydedilecek ve bu itemler sitede ki adamın panelinde görünecek. Yani /chest bir nevi oyun ile site arasında ki itemlerin köprüsü olacak. Bu adam siteye aktardığı itemleri satabilir, ya da item satın alabilir.
İnternette Birkaç Website Scriptinde Böyle Bir Özellik Vardı . Ancak Chest Yerine envanter Gösteriyordu
Shop2Craft

RealSingle

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sitenin Eksikleri Bittiğine Göre Paylaşmayı Ne Zaman Yaparsın.
Sitenin eksikleri bitmedi, bir plugin daha kodlanıyor, grup ekleme-satın alma işlemi de bittiği zaman tamamdır.
İnternette Birkaç Website Scriptinde Böyle Bir Özellik Vardı . Ancak Chest Yerine envanter Gösteriyordu
Shop2Craft
Doğrudur, bununla ilgili pluginlerde var fakat olay envanter olunca stabil çalışmıyor. Bu yüzden kendimiz kodladık.

Sıfırdan düşünülmüş derken ne demek istedik?
Bunu daha önce kimse yapmadı demek istemedik, sadece kendimiz sıfırdan düşünerek yaptık o kadar :)