D
Doğan Can
Ziyaretçi
Evet. Bir hikaye yazıcağım. Hafta sonu her gün yayında.
Bölüm 1: Oyuna dalış:
Saat 14:00'dı. Okuldan eve gelmiştim. Bilgisayarı açıp, en sevdiğim oyun olan Minecraft'ı açtım. Sonra o geldi yine. Yanımdaydı. Minecraft oynarken hep yanıma geliyordu. Benim tek gerçek arkadaşımdı.(ya da hayali
)
İsmi Fusion'du. Erkekti. Benim beyaz gözlü halim:
-Eee Steve? Teklifimi kabul ediyor musun?
-HAYIR! Oyunu çok seviyorum ama asla gerçek hayata GEÇİRMEM ONU!
-Ama... Steve. Düşün. Herkes kömür toplarken, sen benim yardımımla Elmaslardan bir havuzda yüzersin.
-ASLA!
-O zaman bunu yapmalıyım, der Fusion ve bir portal açar. Beni içine çeker ve yok eder. Gördüğüm son şey ise Fusion'un benim kılığıma girişiydi...
Uyandığımda bir ormanın tam ortasındaydım. Dibimde bir çipetpet [
] kuşu duruyordu. Sonra anladım ki
Fusion beni dinlemeyip Minecraft'ı buraya getirdi. Hayır! Ben Minecraft'ın içine girdim...
[İlk bölüm kısaydı ama 2 uzun olucak.]
Ağaç keser, kazma yapar, maden toplarım. Ama nereye kadar. Sonra kardeşim Brine'i bulurum. Oda buraya gelmişti. Gelecek bölüm; Madenler.
Bölüm 1: Oyuna dalış:
Saat 14:00'dı. Okuldan eve gelmiştim. Bilgisayarı açıp, en sevdiğim oyun olan Minecraft'ı açtım. Sonra o geldi yine. Yanımdaydı. Minecraft oynarken hep yanıma geliyordu. Benim tek gerçek arkadaşımdı.(ya da hayali
İsmi Fusion'du. Erkekti. Benim beyaz gözlü halim:
-Eee Steve? Teklifimi kabul ediyor musun?
-HAYIR! Oyunu çok seviyorum ama asla gerçek hayata GEÇİRMEM ONU!
-Ama... Steve. Düşün. Herkes kömür toplarken, sen benim yardımımla Elmaslardan bir havuzda yüzersin.
-ASLA!
-O zaman bunu yapmalıyım, der Fusion ve bir portal açar. Beni içine çeker ve yok eder. Gördüğüm son şey ise Fusion'un benim kılığıma girişiydi...
Uyandığımda bir ormanın tam ortasındaydım. Dibimde bir çipetpet [
Fusion beni dinlemeyip Minecraft'ı buraya getirdi. Hayır! Ben Minecraft'ın içine girdim...
[İlk bölüm kısaydı ama 2 uzun olucak.]
Ağaç keser, kazma yapar, maden toplarım. Ama nereye kadar. Sonra kardeşim Brine'i bulurum. Oda buraya gelmişti. Gelecek bölüm; Madenler.