Minecraft Gezegeni

Güzel mi?

• Evet devam etsin

Kullanılan: 28 68.3%
  • Hayır çok iğrenÇ!

Kullanılan: 13 31.7%

• Kullanılan toplam oy
    41

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O sonraki bölümde gelecek direk savaşın olacağı bir durum kalmadı Minecraft Gezegeninde orası tamamen temizlendi ama asıl savaş dünyada olacak sabırlı ol :3
Dünyadaki savaşa amaerika türkiye rusya çin filan katılacak bayaa büyük olacak

EDİT: MINECRAFT GEZEGENİ HİKAYESİNİ KESİNTİSİZ OKUMAK İÇİN:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Çok Güzel Nolur Devam Et

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
BÖLÜM XII DÜNYA SAVUNMASIZ DEĞİL

Ama Brine bunu düşürmemişti bilerek bırakmıştı bir süre sonra şişti şişti ve Booom! patladı Gemi hasar almıştı ve artık kontrollü inmiyordu birden Steve acil durum kolunu çekti gemi birden yavaşladı ve kontrolü tekrar ele aldı Steve.[Devrik cümle kurdum] Sonra ise şunu söyledi ''Bu son damlaydı artık o iti geberteceğim'' daha sonra Brineyi gördü Amerika'ya ilerliyordu ve indi oradan mantar gibi bir şey çıktı(Brine oraya hızla inince kalkmıştı ve birden brine dehşet saçmaya başladı)Dünyaya kontrollü bir iniş gerçekleştirdiler Brine boş durmamıştı her yer harabeydi

Steve hemen kapıyı açtı ve aşağıya atladı elinde kılıcı vardı Üstelik o da artık kare değildi steve Özgür'e seslendi ama Özgür çoktan bir savaşa başlamıştı zombi kesiyordu Brine bu dünyada da zombi canlandırmıştı o anda bir adam geldi elinde pompalı tüfek vardı(neden shoatgun demedin diyen olursa açıklayayım: kendi dilimiz dururken İngilizceye gerek yok) tüm zombileri gebertti Steve oradan gelen bir ok gördü ona vurdu kılıcıyla ve başka yere gitti orada bir skeleton vardı steve ona ok atcak iken bir helikopter geldi bu ABD ordusuna ait sandı ama NATO'nun genel helikopteri idi sonra bir tane daha bir tane daha ve bir sürü askeri hava aracı gelmişti farklı farklı ülkelerin bir helikopterden yere merdiven indirildi Steve, Özgür ve diğer adam hemen tırmandı orada Özgür birine baktı bir süre sonra sarıldılar bu Özgür'ün kardeşiydi haliyle 10 yıl görüşmeyince insan birbirini özlüyordu Steve ise iki yıldır hasretini çekti gezegenine kavuşmanın verdiği mutlulk ve gezegenin yok olma tehlikesi karşısında duyduğu üzüntüyle buruk bir sevinç yaşıyordu bu sırada helikopter pilotu İngilizce '' Gezegenimiz zombi tehdi ile karşı karşıya sayıları sürekli artıyor bu yetmezmiş gibi bu gün Beyaz gözlü bir şeytan geldi zombilerin sayısını arttırdı bu yetmiyormuş gibi kertenkeleleri iğrenç patlayan şeylere çevirdi üstelik kemik okçular oluşturdu'' Steve şaşırdı ''ama nasıl olur o gezegene yeni geldi zombi saldırıları nasıl daha önce başlamış olabilir ki?'' Bunun cevabı basitti sevgili okurlar, siz tahmin edebilirsiniz bir düşünün nasıl olmuş olabilir? Eminim ki bulmuşsunuzdur ama ben söyleyeceğim sevgili okurlar tabii ki Brine Dünya'ya önceden zombiler göndermişti. Bu sırada helikopter telsizinden bir anons geldi ''Kartal 1 den Şahin 3'e 20 feet(Bir uzunluk birimi) sağa gidin F16 lar bomba bırakacak Amerika ve Kanada'nın tahliyesi tamamlandı şimdiki hedef Rio oradan alfa takımı Asya'ya, Beta takımı Avrupa'ya ve öncü takımı Afrika'ya gidecek oradaki işler bitince Avusturalya tahliye edilecek ve direniş başlayacak Öncelikli hedef o beyaz şeytan olacak!'' Bu sözlerden sonra Steve ''Komutanım! O yaratığın adı Brine ama kendisine HeroBrine deniyor buraya başka bir gezegenden geldi ve şimdilik 998 gezegen fethetmişliği var onu modern silahlar değil bu enderdragon kanı durdurabilir bunu mermilere dökelim desem kan sınırlı bu yüzden işi bu kılıçla halledeceğim'' ama kılıç artık mavi değildi olması gerektiği gibi parlıyordu artık renksizdi sevgili okurlar bunu çalmak isteyecek birçok insan olurdu şüphesiz ama unutmayın bir gezegen tehlikede insanlar parayı değil gezegenlerini düşünüyorlar artık. Komutan ''Peki asker bildiğin gibi yap!'' Bu sırada Rio'ya gelmişkerdi ilk kez geliyordu Brezilya'ya Steve burası da çok farklı değildi

devamı gelecek....

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
devamını ben de getirmek istiyorum inşallah olur bu arada sitemdeki imla hataları (Özel isimlerle ilgili olanlar hariç) düzeltildi girip Türkçe cümle yapısına uygun hallerini buradan okuyabilirsiniz:

EDİT: ama lütfen siz gördüğünüz imla,yazım hatalarını bana söyleyin

K

Klood07

Ziyaretçi
devamını ben de getirmek istiyorum inşallah olur bu arada sitemdeki imla hataları (Özel isimlerle ilgili olanlar hariç) düzeltildi girip Türkçe cümle yapısına uygun hallerini buradan okuyabilirsiniz:

EDİT: ama lütfen siz gördüğünüz imla,yazım hatalarını bana söyleyin

hikayeyi kendi sitemde yayınlayabilir miyim?

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ekledim[DOUBLEPOST=1385060070,1385060031][/DOUBLEPOST]ancak fotoları kaldırdım
o güzel tasarımı nasıl yaptın?

edit: neyse buldum[DOUBLEPOST=1392834205][/DOUBLEPOST]Beyler hikayeyi unutmuşum çok uzun zamandır yazmamadım :( özür dilerim her neyse devamını getiriyorum; [NOT: ZAMANIM ÇOK OLMADIĞINDAN KISA YAZDIM]

BÖLÜM XIII RİO'DAN AVRUPAYA AÇILAN KAPI

Rio'ya ulaşan NATO güçleri buraya bir saldırı başlattılar zaten harabeye dönmüş şehiri tahliye etmek için görevlendirilen 9. Filo aşağı indi bu filoda steve'nin de bulunduğu helikopter de vardı Steve oradan kaptığı bir M4A1 tüfeği ile helikopterden atladı sırtında kılıcı vardı zombileri taramaya başladı bu sırada arkadan destek geldi yaklaşık 100.000.000 zombi ve skeleton öldürdükten sonra bir creeper gördüler ama Özgür arkadan keskin nişancı tüfeğiyle onu cehenneme yolladı Steve içinden "bu çocuk gerçekten harika nişan alıyor onu arka saflarda kullanmalıyız" diye düşündü bu sırada Avrupa'yı yıkmakta olan Hb ise tüm bu olanlardan habersizdi bir gün sonra sığınağa ulaşan NATO askerleri feci bir son gördüler milyarlarca insandan geriye sadece 50 kişi kalmıştı onları helikoptere alan bir pilot onları Pasifikte'ki güvenli alana götürdü Steve ve özgür şimdi gidecekleri yeri seçeceklerdi Steve ailesinin kurtulduğunu zaten biliyordu bu durumda Özgür'ün ailesini bulmak için Anadolu'ya gitmeleri daha mantıklı olurdu ve bunun üzerine Avrupa filosuna katılıp Anadolu'ya doğru yola çıktılar.