Minecraft Gizleri II.

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Günlük XII. Yeni Keşif.

Yağmur dinmişti. Takım demekten bıktığım için isimlerini öğrenmiştim. Steve olanı "Minerz", Kral olanı "Pazoveng", Hero kılıklıı eşşek sıpasının ismi ise "Trollbaba" idi. Kalktıklarında gene boyayı almış ava çıkıyorlardı. Bende keşfim için birkaç malzeme topluyordum. Akşam olmuştu. Tam gidecekken beni hazırlıklı görünce ısrar ettiler: "BENDE GELCEM BENDE GELCEM LEELELELE" nasıl bir çılgınlık anlamıyordum. Malesef ev gene köpeğime emanet kalmıştı, yani ismi olan "Roger".

Hazırlandığımızda ben evden çıkmış, bir kaç buğday topluyordum. Diğerleri de hazırlanınca yola koyulduk. Pazoveng, ilk önce "Dümdüz alan, ne bulabiliriz ki?" diye sorunca gülmeye başladım. Diğerleri, ben gülünce delirdiğimi düşündüler. Ancak değil, çöle doğru yol alıyorduk. Nedenini sorduklarında, işte buna ben cevap vermedim. Özel bir meseleydi benim için. Akşam olmak üzereydi. Benim için hava hoştu, çünkü karşıma çıkacak moblar, beni korkutmuyordu. Diğerleri için öyle değil ama. Enderdragon'u yendiklerinden bu yana çok tırsmış gibiler. Tahminlerime göre, çöle 4-5 güne kala varabilirdik. Ancak bu bizim acemiler için zorlu ve uzun bir yol olacaktı. Benim için değil diyemem, benim için de biraz yorucu. Bakalım sonu ne olacak...

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Günlük XIII. Çöle Vardık, Tuzak Bulduk.

Çöle son 2 gün kala yola halen devam ediyorduk. Pazoveng, Minerz ve Trollbaba çok açtılar. Malesef günlük yemeklerinin sonuna geldiler, benimkine dalmaya başladılar. Yolda süreklidir duruyoruz. Onlar yemek yerken bende hava alıcam hevesiyle biraz dolaştım. Derken bir orman görmüştüm. Orada hareket eden yüzü tam kapalı olmayan bir avcı vardı. Sanıyorum ki bu bir insan avcısı. Ona görünmeden, diğerlerinin yanına vararak şunu dedim: "Buradan gidiyoruz, hemde hemen.".

Önce şaşırdılar. Ne olduğunu soruyorlardı. Nedenini anlatır anlatmaz kılıcını kuşanıp savunmaya geçtiler. Ne telaş diyecekken anladım ki arkamda o avcı! Bende kılcıımı kuşanmıştım, ancak zannediyorum ki pek bir işe yaramıyacak. Çünkü avcı bize ok ile dalıyordu. Diğerleri ya ıskalanıp, ya da hasar alıyordu. Bende kılıcımı kullanarak blok sağlamaya çalışıyordum. Daha fazla dayanamayarak Minerz: "Daha ne savunuyoruz, saldıralım gazabımızı alsın!" dedi. Tam saldıracaktı, bütün gücümle kolundan tutup çektim. Az kalsın çocuğun kafasına isabet ediyordu. Ok ile ateşe varamazdık. Sürekli atak yapıyordu, bize atış şansı bırakmazdı. En sonunda Minerz ile aynı fikirde olup tüm takımı aldım ve saldırıya başladık. Avcı, haykırışlarımızdan ne olduğunu anlayamayıp ormana doğru kaçmaya başladı. Acaba neden ormana kaçıyordu?

Yürümeye devam ettik. Adam en sonunda bir mağaraya girdi. Evi olmalıydı. Kim olduğunu öğremek hevesiyle içeri girdik. Bir de baktık ki Pazoveng, ortada yok! Yanımdaki çocuk, nasıl olur da birden kaybolurdu? Az sonra Trollbaba da tuzağın birine kapılıp yaralandı, ve gözümüzün önünde birden kayboldu. Minerz'i kaybetmemek için elimden geleni yapıyordum. Ancak avcı, bunu düşünüm önümüzü redstone ve TNT ile kaplamıştı. İşte bu büyük sorundu, çünkü altımızda da TNT vardı. Son gücümüzle koşamaya başlamıştık ki, bir de gördük önümüzü çakıllar kapatmıştı. Nasıl olur? Mağarada çakıl bile yoktu.Büyük bir gürültü ile uyandığımda başka bir yerdeydim. Çok geniş bir yer, ve etrafta ağlar vardı. Neresiydi burası. Labirent mi? Korkuyordum...

kayra09

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yoru
Günlük III. Büyük Köy, Büyük Ordu.

Kapıyı açtığım andan itibaren köylülerin arasında sıkışıp kaldım. Hepsi endişe içinde bir yerde sığınmaya çalışıyorlardı. Onlara yardım edecekken, 3 tane zombi kapıya direndi. Nasıl oldu anlayamamıştım, az önce akşam olmuştu, ancak hiç zombi iskelet falan yoktu. "Sakin Olun" diyemeden çantadan enchament table çıkardım ve yanımda duran 2-3 elması elmas kılıca çevirdim. Kapıyı kırdıklarında ben çoktan saldırıya hazır bekliyordum. Hepsi bir köşeye saldırıyordu, köylüler ise panikten her tarafa kaçıştılar. Zombileri halletiğimde, köylülerin yarısı dışarıya çıkmıştı bile. Sabah olduğunda kapıları onardım, ve köyü ele aldım. Duvarlar kurmaya başlamıştım. Kapıları koyarken, bir sarsılma yaşandı.

Sarsılma evimin kuzeyinden geliyordu, koşa koşa köpek ile beraber evin arkasını taramaya çalıştık. Köpek sürekli havlayınca, ne yapacağımı bilemez oldum. En sonunda bir şey görmüştüm. Sanki ender ışıkları gibiydi. Acaba Portal açıldı mı, yoksa Portal yıkılıyor muydu?

Günlük IV. Yeni Yaşam Tarzı.

Portala iyice yaklaştığımda, acemi 3 tane adam görmüştüm. Birinin skini steve, diğerinin Kral, Diğerinin ise malesef "Herobrine" idi. Hiç şaşırmadım, çünkü hep böle skinli acemi salaklarla karşılaşırdım. Neyse, adamlar beni görmüşlerdi skinlerine daldığımda. Sonradan baktığımda hiç te acemi gözükmüyorlardı. Çünkü birinin elinde 1,64'lük ok ve yayı, diğerinin elinde Demir kılıç ve zırhı, diğerinin elinde ise End kaynakları vardı. Yanımda zırh olduğundan uzaktan onlara baktım.

Adamlar beni görünce önce selamladılar, sonra Steve skinli, benden tırstığı için ok attı. Direk harekete geçtim, yani savunmaya. Yeniden atmaya hazırlanıyordu ki, Kral skinli, onu durdurdu. Onun amacı, takımına girmekti. Benim amacım ise, onları takımıma almaktı. İkiside aynı şey, ancak en sonunda adamlar, bana katıldılar. Bir süre evimde kaldılar onlara birkaç tane fidan ve kemik tozu vermiştim. Ormanın huzuru git gide artıyordu. Onlar, şimdi Enderdragon'u yendiler diye, az mob çıkacak zannediyorlar. Ancak akşam olduğunda onların cevabını bekliyordum...
yorumdan yazmak zorundamısın

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başka yorum şekli mi var, napim imzama mı yaziyim yani :D Bu arada yeni günlük yarına ertelenmiştir. Sonraki günlük için heyecana hazır olun yani :D

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ciddiyim, yazmaya başlamıştım. Derslerimi unutunca yarına erteledim. Hem yarın II. özel bölüme de başlayabilirim.

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Günlük XIV. Kaçış sonucu ölüm.

Sandalyeyden kalktığımda, önümde dümdüz bir yol vardı. Önümdeki düz yola odaklandım. Yan taraflarım hep camdı. Bir avcının, birde Herobrine'nin yüzü beliriyordu. Son bir oda daha vardı. Orası çok ilginç bir yerdi, önümde bir chest, birkaç tabela, arkasında ise Herobrine Totemi vardı. Onun arkasında ise Nether.

Chest'e baktığımda, eşyalarım ile beraber bir çakmak vardı. Anlamıştım ki, totemi yakacaktım. Hiç karışmadan totemi kırdım ve odadan uzaklaştım. Tam kaçıyordum ki, avcıyı onca km ardından görebiliyordum. Demir kılıcımı elime alarak saldırdım. Büyük sesler çıktı kılıçlardan. Avcı, bir öte yana gidip beni kesmeye çalışıyor, ben ise bacağına vurarak onu etkisiz hale getirmeye çalışıyordum. Son anda, bacağından vurmuştum ki, çakıl sesleri başladı, ve git gide de yükseldi. Olağan hızımla kaçmaya başladım. Avcı beni yakalayamayacağı için ok ile ateş etmeye başlamıştı ki, o sırada avcı'nın önünü, çakıllar kesti. Ben kurutulmuştum.

Yavaş yavaş mağaranın sonuna gelmiştim. Şimdiki amacım, Minerz, Pazoveng, ve Trollbaba'yı kurtarmaktı. Pazoveng'in olduğu oda hemen sağımdaydı. Hemen koşmuştum ki, hayatım boyunca görmediğim insanlar burada fırlatıcı tarafından ölmüştü. Pazoveng, sandalyede örümcek ağına bağlanmış, fırlatıcıların acısını çekiyordu. Bir şalter vardı. Onu çekince Tnt'ler patladı!! Öksüre öksüre pazoveng'in yanına koştuğumda, pazoveng hayatını kaybetmişti. Ağlayacak gibiydim. Sırtıma Alarak diğerlerine koştuştum ki, diğerleri zehirli örümcek ile savaşmış, ancak devam edemeyip ölmüşlerdi. O zaman kendimi tutamayıp, ağlamaya başladım. O sırada "Lanet olsun sana Herobrine!" diye haykırarak mağaradan çıktım. Sinirimden, benim aldığım çakmak ile ormanı yakarak, çakmağı da yaktım. Ve oradan yavaş adımlarla uzaklaştım.

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, artık yeni bir özel bölümle karşı karşıya olacaksınız. 3 Beğeni karşılığında size özel bölümü veririm.

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, birde şöyle bir şey var, bu özel bölüm, Bu Kitabın ( Minecraft gizleri II'nin sonu) sonudur arkadaşalar.