Minecraft HD Arkaplan

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu resim tamamen kendi yapımımdır fazla kalitesi olmadı ama hd yapmaya çalıştım.Yeterince sade tutmaya çalıştım.Ek olarak enderman ekledim.Yorumlarını belirtirseniz sevinirim :D

Fazla iyi olmadı fakat yine de paylaşmak istedim :D

Son düzenleme:

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1280x720 de kötü.
Sence resmi çok kaliteli olsun diye mi yüklediğimi mi sanıyorsun anlamıyorum ki.Amacım resmi fazla kaliteli yapmak değil sadece animasyona hazırlık yapmak.Kaldı ki 1280x720 çözünürlüğünün iyi olduğunu belirtmedim.Sadece HD olduğunu belirttim ki bu çözünürlük HD

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
1080p şart gn geliyor ben bilgisayarı televizyona bağlayıpda oynadığım oluyor :DD

Vizroy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sence resmi çok kaliteli olsun diye mi yüklediğimi mi sanıyorsun anlamıyorum ki.Amacım resmi fazla kaliteli yapmak değil sadece animasyona hazırlık yapmak.Kaldı ki 1280x720 çözünürlüğünün iyi olduğunu belirtmedim.Sadece HD olduğunu belirttim ki bu çözünürlük HD
Kardeşim HD demişsin 1280x720 ne zamandır hd ?

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim HD demişsin 1280x720 ne zamandır hd ?
Senin kafan mı iyi? Nasıl oluyor da HD olmaz.1080 çözünürlüğe göre tabi ki tam olarak hd değil fakat hd sayılıyor.Hadi onu geçtim.Amacım ne olsun? Başlığa HD yazıp konuya girince HD olmayan resmi önlerine serip onları kandırmak mı? Hadi HD olmasa ne olacak ki? Konularda eksik aramayı o kadar takınmışsın ki en küçük hatada suçlamaya çalışıyorsun? Başka işin mi yok?