Akep344

Marangoz
En iyi cevaplar
0
.minecraft dosyası birden fazla launcher kullanımı ile buga girmiş olabilir.
Launcherler versionu tam olarak okuyamıyor olabilir.
Dosyayı silip dener misin?
Olmazsa sorun tamamiyle driverde demektir.

Sorun driverlerde zaten, Dün güncelleme yaptıktan sonra hiçbir oyun açılmadı. Allahtan onboard ekran kartını kullanıyorum şuanda oyunları iyi kötü oynayabiliyorum

EDİT: Ekran kartının kurulumunu yaparken bu hatayı alıyorum

Huseyinrcn

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Aynı Sorun Bendede Vardı. Ekran Kartı Güncellemesiyle Alakalı. Eski Ekran Kartı Dirverini Yükleyince Çözüldü Hemen.
Eski Driveri Kurmak İçin :
Aygıt Yöneticisinden Görüntü Bağdaştırıcılarına Gelin Ordan Ekran Kartınızın Üstüne Gelip Sağ Tıklayın Ve Sürücü Yazılımını Güncelleştire Tıklayın.Daha Sonra Sürücü Yazılımı İçin Bigisayarımı Tara Butonuna Basalım.Sonra Bilgisayarımdaki Aygıt Sürücüleri Listesinden Seçmeme İzin Ver Butonuna Basalım.Ve En Son Güncelleme Tarihinden Bir Önceki Driveri Kurduğunuz Takdirde Sorun Ortadan Kalkacaktır.

ErenCan34TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynı Sorun Bendede Vardı. Ekran Kartı Güncellemesiyle Alakalı. Eski Ekran Kartı Dirverini Yükleyince Çözüldü Hemen.
Eski Driveri Kurmak İçin :
Aygıt Yöneticisinden Görüntü Bağdaştırıcılarına Gelin Ordan Ekran Kartınızın Üstüne Gelip Sağ Tıklayın Ve Sürücü Yazılımını Güncelleştire Tıklayın.Daha Sonra Sürücü Yazılımı İçin Bigisayarımı Tara Butonuna Basalım.Sonra Bilgisayarımdaki Aygıt Sürücüleri Listesinden Seçmeme İzin Ver Butonuna Basalım.Ve En Son Güncelleme Tarihinden Bir Önceki Driveri Kurduğunuz Takdirde Sorun Ortadan Kalkacaktır.

Oha be, şaka maka ilk defa bir sorunum çözüldü çözülecek. Umarım sorun kökten ortadan kalkar. :)

SANIRIM SİSTEM ARDARDA MESAJ GÖNDERİNCE DİREK MESAJI BİR ÖNCEKİ MESAJA TAMAMLIYOR. ALTTAKİ YAZILANLAR YENİ YAZDIĞIM MESAJDIR. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. İYİ GÜNLER. :)

Öncelikle Merhaba :), eski sürücü sürümünü indirmeme rağmen bu sefer de şu logu veriyor:

Error: Could not find or load main class net.minecraft.client.main.Main
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM warning: Using incremental CMS is deprecated and will likely be removed in a future release

Lanet olsun be, bıktım artık şu oyundan. Nedense hep bu tarz sorunlar hep benim başıma geliyor... :sinirli: :(