Minecraft İnternet Cafeden online oynamak Yardımmm

MaviAtesmc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi internet cafeden online oynayamıyorum minecrafta giriyorum sonra direk bağlana tıklıyorum ıp yi yazıyorum join servere tıkladığım anda oyundan atıyor evde online sorunsuz giriyor ama internet cafede girmiyor lütfen yardım edin 1 sene önce başladı bu sorun hala var yardımm:'(

Mr.Avast

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnternet kafe de bazı engellemeler olabilir.
Evden oynuyorsan oyun güçlendirici yüklemeni tavsiye ederim...

Mr.Avast

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
engellemeler olacağını sanmıyorum.
muhtemelen o bilgisayarla ilgili bi sorundur.

İnternet kafe den internet kafeye değişir bazı yerlerde engellemeler oluyor bazılarında silip yeniden yüklemek gerekiyor bunun gibi şeyler çok oluyor.
Özellikle deepfreeze olduğu için çok sorun oluyor...

MaviAtesmc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternet kafe den internet kafeye değişir bazı yerlerde engellemeler oluyor bazılarında silip yeniden yüklemek gerekiyor bunun gibi şeyler çok oluyor.
Özellikle deepfreeze olduğu için çok sorun oluyor...
kardeş bilgisayar ile ilgili olmadığı %100 çünkü 3 intenet cafede hepsindende en az 20 biilgisayarda denedim olmuyor Çözümünü bilen yok mu:(
Edit:silip yeniden yükleyincede olmuyor force uptade falanda olmuyor bu arada sürümümde her zaman son sürüm böyle bir sorunda yok

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sadece mc kasıyor heralde bilgisayarın iyi ondan bilmiyorsun :D mc iyi bir ram gerektiriyor :D

Yok ya .s cok sıkıntili bir oyun. 2gb ramda rahat oynayan var iyi kalitede, ben en dusukte bile az kasarak oynyorm. 4gb bnmki. Oyunu neden java yapmslar anlamyorm .s

Aga gamebooster 2 fln indir o şekilde dene birde

Gamebooster olmaz gibime geldi. Cunku gameboosterla minecraft launchera bosst yaparsn.

iPhone 6 cihazimdan Tapatalk 4 kullanmadan gonderdm.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yok ya .s cok sıkıntili bir oyun. 2gb ramda rahat oynayan var iyi kalitede, ben en dusukte bile az kasarak oynyorm. 4gb bnmki. Oyunu neden java yapmslar anlamyorm .s

Gamebooster olmaz gibime geldi. Cunku gameboosterla minecraft launchera bosst yaparsn.

iPhone 6 cihazimdan Tapatalk 4 kullanmadan gonderdm.

Denemesinde yarar var :D