Minecraft:Isım Değiştirme Ve Mojang Hakkında:

Isim Değiştirme Size Fayda Sağlıyacakmı?

• Event

Kullanılan: 1 20.0%
  • Hayır

Kullanılan: 4 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Nick deisme sistemi.ile sadece isminiz degisiyor uuid niz sabit kaliyor premium sunucularda 1.7.9 surumunden sonra uuid sistemi getirildi. Uuid= uluslar arasi ozgul kimlik tarzi bi sekilde cevrilio :) kisaca 20 30 haneli bi kod diyebiliriz bu kodlar ve isimleriniz mojang veri tabanlarinda saklaniliyor premium sunuculara girdiginizde bu veri tabanlarindan uuid niz cekilip kimlik tespiti yapiliyor crackli.sunucularda uuid isminize gore olusturuluyor. Kisaca premium sunucularda herhangi bir kayip olmiyacakken crackli sunucularda kullanici adi degistiginde hesabiniz tamamen degisiyor.

UstaUser

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigot ve Bukkit gitti. Microsoft pek yararımıza çalışmıyor :).

İsim değiştirme konusuna gelirsek, bence saçma bir yenilik oldu. İsmi seçerken dikkatli seçin, bir daha da değiştirmeyi düşünmeyin değil mi?

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Spigot ve bukkitin gitmesinin microsoft ile bi ilgisi yok bukkit mojang a satildiginda bukkit projesini baslatan kisi bu benim kod um dedi ve mahkeme acti bukkit ve onu kullanan hersey erisime yasak hale getirildi.

UstaUser

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigot ve bukkitin gitmesinin microsoft ile bi ilgisi yok bukkit mojang a satildiginda bukkit projesini baslatan kisi bu benim kod um dedi ve mahkeme acti bukkit ve onu kullanan hersey erisime yasak hale getirildi.
Bilmiyordum, bilgilendirme için teşekkür ederim.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigot ve Bukkit gitti. Microsoft pek yararımıza çalışmıyor :).

İsim değiştirme konusuna gelirsek, bence saçma bir yenilik oldu. İsmi seçerken dikkatli seçin, bir daha da değiştirmeyi düşünmeyin değil mi?
İsmini düşünürken kötü düşünenler olabiliryordu premiumu aldıgı gibi isim koyanlar oluyordu bu sistem çok güzel oldu. benim için banlara yaradı okadar :p