Bertan Taşkıran
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Iyi o zaman henüz UUID-BAN sistemi kullanmıyorlarGiriyorum şu an1.7.2 deyken ban yemiştim şu an nickimi degiştirdim giriyorum
Iyi o zaman henüz UUID-BAN sistemi kullanmıyorlarGiriyorum şu an1.7.2 deyken ban yemiştim şu an nickimi degiştirdim giriyorum
1.7.2 De Ban Yedin Suanki Surum 1.8 O Geçişte Ban Listesi Silinmiş Olabilir.Giriyorum şu an1.7.2 deyken ban yemiştim şu an nickimi degiştirdim giriyorum
Bilmiyordum, bilgilendirme için teşekkür ederim.Spigot ve bukkitin gitmesinin microsoft ile bi ilgisi yok bukkit mojang a satildiginda bukkit projesini baslatan kisi bu benim kod um dedi ve mahkeme acti bukkit ve onu kullanan hersey erisime yasak hale getirildi.
Bunun nedeni microsoft değilki?Spigot ve Bukkit gitti. Microsoft pek yararımıza çalışmıyor.
İsim değiştirme konusuna gelirsek, bence saçma bir yenilik oldu. İsmi seçerken dikkatli seçin, bir daha da değiştirmeyi düşünmeyin değil mi?
Bu Değişikler Microsoftun Mojang ı Almasıyla Geldi.Bunun nedeni microsoft değilki?
İsmini düşünürken kötü düşünenler olabiliryordu premiumu aldıgı gibi isim koyanlar oluyordu bu sistem çok güzel oldu. benim için banlara yaradı okadarSpigot ve Bukkit gitti. Microsoft pek yararımıza çalışmıyor.
İsim değiştirme konusuna gelirsek, bence saçma bir yenilik oldu. İsmi seçerken dikkatli seçin, bir daha da değiştirmeyi düşünmeyin değil mi?