Minecraft Kanal Eleman Aranıyor !! [400 ABONE]

ayberks33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamadığım bir şey Var. Sıradan 5-6 Video Var Ve 400 Abone ?
Kanalın eski videoları silindi o yüzden böyle[DOUBLEPOST=1407493593,1407493439][/DOUBLEPOST]
Ya benim bildiğim video kanalları arkadaşlarıyla eğlenceli videolar çeker yükler. Bunlar arkadaş dileniyor forumdan video çekmek için. Acıyorum artık.
Bana acımadan önce kendine acısan iyi edersin çünkü anlama sorunun var heralde bişeyide beyninizle algılayın.Bu arada arkadaş arıyor acıyor konusuna gelince senin arkadaş sayın kadar benim girdiğim ortamlar var daha 12-13 yaşında cocuksun burda bana laf yapmayı kes benim kanala birini aramamın tek nedeni hiçbir arkadaşımın minecraft oynamaması anladın mı ?[DOUBLEPOST=1407493663][/DOUBLEPOST]
Eleman Arıyorsan Kimse Babasının Hayrına Video Çekmez Senin Kanalına Ortak Edicekmisin Google Hesabını Vericekmisin ? Google Hesabını Vericeksinki Oda Video Yükliyebilsin ki Sen Bu Şartlara Uymuyosan Kendine Amele Arıyosun Demektir Hiç Kusura Bakma Öyle Emek Vermeden Olmaz O İşler[DOUBLEPOST=1407232069,1407232026][/DOUBLEPOST]Ayrıca Video Başına Paypaldan Ödeme Yapıcakmısın ? Eleman Dediğin Parayla Çalışır
Niye kendi kendine tribe girmissin onu anlamadım ben google hesabımı vs vermicem dedimmi ?

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamadığım bir şey Var. Sıradan 5-6 Video Var Ve 400 Abone ?

Arkadaşım 5-6 video var tamam anladık 400 abone biyerlerinemi batıyor . Adamın eski videoları silindi. Tabi kanalı iyice araştırmadan anlamadığım bir şey var diyosunuz. Adam akıllı gidin araştırın ondan sonra anlamadığım bir şey var diye buraya gelip yorum atın.[DOUBLEPOST=1407496808,1407496653][/DOUBLEPOST]
Ya benim bildiğim video kanalları arkadaşlarıyla eğlenceli videolar çeker yükler. Bunlar arkadaş dileniyor forumdan video çekmek için. Acıyorum artık.
Burda arkadaş dilenen yok. Adamın hitap şekli öyle elaman yazmış . Gelecek varsa zaten google hesabı verilir birlikte video yüklerler. Acımana gerek yok burda acınacak biri
varsa oda sensin ![DOUBLEPOST=1407496977][/DOUBLEPOST]
Ozaman Arkadaş Arıyorum Demeye Utanıyoda Eleman Arıyorum Diyor :olgun:

Arkadaşım adamın hitap şekli değişik size batıyorsa boş boş yorum atıp adamı deli etmeyin. Burda utanan yok adamın hitap şekline bağlı elaman demesi nerenizden yazıyosunuz anlamıyorum ya .[DOUBLEPOST=1407497076][/DOUBLEPOST]
Eleman Arıyorsan Kimse Babasının Hayrına Video Çekmez Senin Kanalına Ortak Edicekmisin Google Hesabını Vericekmisin ? Google Hesabını Vericeksinki Oda Video Yükliyebilsin ki Sen Bu Şartlara Uymuyosan Kendine Amele Arıyosun Demektir Hiç Kusura Bakma Öyle Emek Vermeden Olmaz O İşler[DOUBLEPOST=1407232069,1407232026][/DOUBLEPOST]Ayrıca Video Başına Paypaldan Ödeme Yapıcakmısın ? Eleman Dediğin Parayla Çalışır
Zaten konu başlığı BABASININ HAYRINA ÇALIŞACAK ELAMAN ARANIYOR'da değil adamın açıklamasındada babasının hayrına bana video çekip video yükleyecek birisi varmı diyende yok . Nerenden çıkardın bunları bilmiyorum ! Adama yüklenmeyin sıkıştırıyosunuz adamı köşeye yok şöyle yok böyle ilk önce gidip kendi yazdıklarını oku !

normender2012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD: Berkay
PREMİUM VARMI :tabii ki de var
Günde kaç saat onlinesin: cumartesi 7 günlük bir tatile cıkacagım ondan sonra hep açığım gitmeden öncede hep açığım