Minecraft Kasıyor !

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Komedi. :)
Alttan almayı öğrenebilmiş kaç adet aklıbaşında olgun üye var acaba bu forumda..

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
konu boş yere uzamasın diye birkaç öneri veriyim
javayı güncelle (64 bit kurmaya çalış)
ekran kartı driverini güncelle
opengl'i güncelle
optifine kur

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
32bit işletim sistemi üzerine 64 bit javayı asla yükleyemezsin. Olası bir şey söyleseydin bari. Tecrübe yok anladıkta, mantık da mı sıfır?
Kişi herkesi kendisi gibi sanarmış. Psikolojide mevcut olan en net tezlerden biridir bu. Az önce benzer konuda bana "sallamışsın" diyen komik kardeşim,
Sen burada harbici fenâ sallamışsın. Uzmanlık alanın olan sallamasyonluğu hat safhada kullanmışsın. Yürekten tebrik ediyorum seni. Alkışlar senin için yükseliyor. Tebrikler...
Bu arada openGL manuel olarak Update edilemez, çok komik düşmüşsün bilmeden :D

Son düzenleme:

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşım çözüldüyse konu düzenlemeden başlığa önek getir. Konuya girip direkt "çözüldü"yü görünce şaşırdım. :sgül:

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
32bit işletim sistemi üzerine 64 bit javayı asla yükleyemezsin. Olası bir şey söyleseydin bari. Tecrübe yok anladıkta, mantık da mı sıfır?
Kişi herkesi kendisi gibi sanarmış. Psikolojide mevcut olan en net tezlerden biridir bu. Az önce benzer konuda bana "sallamışsın" diyen komik kardeşim,
Sen burada harbici fenâ sallamışsın. Uzmanlık alanın olan sallamasyonluğu hat safhada kullanmışsın. Yürekten tebrik ediyorum seni. Alkışlar senin için yükseliyor. Tebrikler...
Bu arada openGL manuel olarak Update edilemez, çok komik düşmüşsün bilmeden :D

Nerden bileyim 32 bit olduğunu?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi