Çok haklısınız ama yeni map açılışında veya düz mapta 400'ü geçiyor çok harcıyor nedense. Düz mapta ne var ya?[DOUBLEPOST=1376997280,1376997245][/DOUBLEPOST]Xp 350 mb ram kullanıyor.Ama windows 7 1gb ram.Neden şimdi xp oyun için en iyi bilgisayar diyorlar anlıyor musunuz ?![]()
Seninki harici ekran kartı demi?Xp İsen Mesela Ben Xp Kullanıorum.1 Gb Ram 512 Ekran Kartı İle Bile Kasmıor 0 Kasma![]()
Hayır çözülmedi. Fps 60'ken niye 30 oluyo daha sonra veya bir yer kazarken fps niye düşüyo 30'a veya daha düşük hadi geçtim düşmesini kasıyor oyun fps isterse 30 bassın bare kasmasa.tamam çözüldüyse konu başlığına ÇÖZÜLDÜ yazarmısın yada ilk mesaja
İşe yaramıyo la bana sunları söyleyin ayarlardan neleri değiştirmem gerek hepsini söyleyin?gamebooster iel oyna ama ayarlarınada bak hani
valla ben hepsini seçtiğimde oyun baya bi rahatlıyor tabiiİşe yaramıyo la bana sunları söyleyin ayarlardan neleri değiştirmem gerek hepsini söyleyin?
Ani kasmaların sebebi nedir?Doğru düzgünde anlatamıyosun ki abi.Hiç konuyu bilmeyen birisi "bu ne lan ?" diyip geçer.
omden link atar mısın?[DOUBLEPOST=1377354110][/DOUBLEPOST]tamam buldum deniyorum sende normalde kac fps?[DOUBLEPOST=1377354426][/DOUBLEPOST]Denedim başta kasmadı sonra hafif kasmalar oldu ve çıktımÇok iyi açıkladın hiçbirimiz anlamamıştik arkadasim ayarları düşür.[DOUBLEPOST=1377340039,1377339210][/DOUBLEPOST]Minecraftın ilk sürümü indev versiyonunda oyna bende 500 fpsde oluyor