Minecraft Kasma Sorunu

serkan18

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Xp İsen Mesela Ben Xp Kullanıorum.1 Gb Ram 512 Ekran Kartı İle Bile Kasmıor 0 Kasma :)

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Xp 350 mb ram kullanıyor.Ama windows 7 1gb ram.Neden şimdi xp oyun için en iyi bilgisayar diyorlar anlıyor musunuz ? :)
Çok haklısınız ama yeni map açılışında veya düz mapta 400'ü geçiyor çok harcıyor nedense. Düz mapta ne var ya?[DOUBLEPOST=1376997280,1376997245][/DOUBLEPOST]
Xp İsen Mesela Ben Xp Kullanıorum.1 Gb Ram 512 Ekran Kartı İle Bile Kasmıor 0 Kasma :)
Seninki harici ekran kartı demi?

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Virüs taramasından sonra oyun hızlandı. Demekki virüstenmiş bişide bilmiosunuz modlar onerionuz 1 GB ekran kartında optifine ne lo???

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
tamam çözüldüyse konu başlığına ÇÖZÜLDÜ yazarmısın yada ilk mesaja
Hayır çözülmedi. Fps 60'ken niye 30 oluyo daha sonra veya bir yer kazarken fps niye düşüyo 30'a veya daha düşük hadi geçtim düşmesini kasıyor oyun fps isterse 30 bassın bare kasmasa.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Neyse bazen oynarken ani kasmalar neden oluyordur(bellek sınırını aşmadı ama fps ile ilgili)?

serkan18

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim ani kasmalar nether da flan olur yani superflat haritada flan olur normal survival haritasında kasması bence senin pc kötü veya format attırman gerekiyodur virüs flan

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Çok iyi açıkladın hiçbirimiz anlamamıştik arkadasim ayarları düşür.[DOUBLEPOST=1377340039,1377339210][/DOUBLEPOST]Minecraftın ilk sürümü indev versiyonunda oyna bende 500 fpsde oluyor

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Çok iyi açıkladın hiçbirimiz anlamamıştik arkadasim ayarları düşür.[DOUBLEPOST=1377340039,1377339210][/DOUBLEPOST]Minecraftın ilk sürümü indev versiyonunda oyna bende 500 fpsde oluyor
omden link atar mısın?[DOUBLEPOST=1377354110][/DOUBLEPOST]tamam buldum deniyorum sende normalde kac fps?[DOUBLEPOST=1377354426][/DOUBLEPOST]Denedim başta kasmadı sonra hafif kasmalar oldu ve çıktım:S

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kasma için Optifine ve Game Booster zaten varmış PC Boost kur ama benzer adlı bir sürü program var dikkatli yükle :D
Bir de programın ayarlarında performans ayarı var ama maksimum yapma bilgisayar aşırı çaba sarf etmekten mavi ekran verip durur :D Orta yap ayarı.