Minecraft LAN Yardım Edin Lütfeğn?

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam gençlik, uzun zamandır yardım konusu açmayan ben yine size muhtaç bir durumda yardım konusu açmış bulunmaktayım. Bildiğiniz ve ya bilmediğiniz üzere, minecraftta Yerel Ağda Paylaşım ile çok oyunculu oyun oynamak 1.7.2 'den itibaren premiumlara özel oldu sanıyordum. Ben ve arkadaşım da premiumlarımızı kaptırınca işler iyice bizim için kötü oldu. Sonra oturup bir konuştuk ve multiplayere girmeyi planladık modpack vb. yaptık her şey hazır. Hamachiyi ayarladık, fakat open to lan 'dan açınca arkadaşım ''Oturum Açılamadı oyunu yeniden başlatmayı deneyin'' hatasını alıyor. Nedenini bilmiyorum fakat (düzeltildi) hatayı nasıl düzeltiriz? Lütfen yardımcı olun.

Son düzenleme:

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Lan uzerinden sorunsuz şekilde oynayabiliyoruz biz.
Hemde hic bir ek yapmaya gerek kalmadan biri oyuna giriyor digeri cok oyunculuya tiklayinca zaten gozukuyor oyun.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hemde hic bir ek yapmaya gerek kalmadan biri oyuna giriyor digeri cok oyunculuya tiklayinca zaten gozukuyor oyun.
Dostum yardım etmeye çalışmışsın fakat birazcık daha bilgili olsaydın bilgisayarlarınızın lan bağlantısı olduğunu anlardın. Sanırım aynı evde yaşıyorsunuz?

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Dostum yardım etmeye çalışmışsın fakat birazcık daha bilgili olsaydın bilgisayarlarınızın lan bağlantısı olduğunu anlardın. Sanırım aynı evde yaşıyorsunuz?
Yerel ağda paylaşım (Lan) dan bahsediyoruz sanırım.Konu oyle...
Bukkit ve Tekkit açmayı sormamışsınız
Lan uzeri sormuşsunuz ki evet bu tam olarak aynı internete bağli olmak

Soruyu renkli şekil şukul ic ice yazmadan bi daha sorabilirmisiniz bilgili arkadasim

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yerel ağda paylaşım (Lan) dan bahsediyoruz sanırım.Konu oyle...
Bukkit ve Tekkit açmayı sormamışsınız
Lan uzeri sormuşsunuz ki evet bu tam olarak aynı internete bağli olmak

Soruyu renkli şekil şukul ic ice yazmadan bi daha sorabilirmisiniz bilgili arkadasim
Anlamadığın nokta şurası biz lan ile bağlı olmamıza rağmen (Hamachi ile) ''Oturum Açılamadı (Oturumu yeniden açmayı deneyin)'' diyor. Ben nasıl bunu düzeltebiliriz diye soruyorum. Senin cevabın ise ''Biz doğru düzgün oynuyabiliyoruz.''
Evet arkadaşından premium istiyor
Premium istemiyorum sadece çözümünü istiyorum.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
1.7.10 dan sonra premiuma özel oldu. Yanlışın var. Korsan kullanan arkadaşım ile rahat rahat oynayabiliyoruz.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır yani hatamı anlıyamadım? Benim sorduğum şey, arkadaşımın neden ''Oturum Açılamıyor'' hatası aldığı.
Evet arkadaşından premium istiyor
1.7.10 dan sonra premiuma özel oldu. Yanlışın var. Korsan kullanan arkadaşım ile rahat rahat oynayabiliyoruz.

Cevaplar bunlar olunca da insan bir garipsiyor ben mi yanlış bir şey sordum diye...

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Hayır yani hatamı anlıyamadım? Benim sorduğum şey, arkadaşımın neden ''Oturum Açılamıyor'' hatası aldığı.

Cevaplar bunlar olunca da insan bir garipsiyor ben mi yanlış bir şey sordum diye...
Hamachide ikinizden birinde yeşil olmama durumu var mı? (sarı, üçgen..)
[Yeşil daireden bahsediyorum]