| Minecraft | League of legends .. | Sweet Network |

Sizce proje nasıl ?

• bu ne dalgamısın jojuk

Kullanılan: 12 54.5%
  • aman tanrım yapcan mı gercekten ?

Kullanılan: 3 13.6%
  • yap , ben ilgileniyorum! league of mc :S

Kullanılan: 7 31.8%

• Kullanılan toplam oy
    22

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sweet Network'e
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
i minecraft da yapmaya kalksam kaç kişi gelir ? yada ilgi çekici olur mu ?
tam anlamıyla lol yapmayacağım benzer karakterleri kendi sunucuma göre uyarlayacağım sıçra , tp , jung , şifa , çarp gibi şeyleri nasıl yapacağımı planladım .. Evet millet görüşlerinizi alayım ..

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Onlar kolay asıl sorun karakterler.
Karakterler için yardıma ihtiyaç duyacaksındır.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onlar kolay asıl sorun karakterler.
Karakterler için yardıma ihtiyaç duyacaksındır.
Birebir aynısı yapılmayacağı için sorun yok .. yardıma ihtiyaç duyacağımı nereden çıkardın belki duymayacam :S
başlangıç için 20 karakter yeterli olur herhalde beğenilirse devam olarak patch çıkartabilirim .. şu ana kadar çok değişik sunucu projeleri açtım hepsini de başarı ile ilerletirken sıkılıp bir başkasına geçtim eğer buna yoğunluk olursa bunu tamamlamak için uğraşırım ..
Edit =
Bu arada yarım bıraktığım projeler bilgisayarımda
Diablo II , Counter strike , Need for speed benzeri birkaç başlamadığım proje daha var :S

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birebir aynısı yapılmayacağı için sorun yok .. yardıma ihtiyaç duyacağımı nereden çıkardın belki duymayacam :S
başlangıç için 20 karakter yeterli olur herhalde beğenilirse devam olarak patch çıkartabilirim .. şu ana kadar çok değişik sunucu projeleri açtım hepsini de başarı ile ilerletirken sıkılıp bir başkasına geçtim eğer buna yoğunluk olursa bunu tamamlamak için uğraşırım ..
Sanırım hep tek başına ilerliyorsun ekip kurma zamanın bu fikirde geldi bence...[DOUBLEPOST=1441134633,1441134600][/DOUBLEPOST]Ayrıca Hayat RPG Değilmiydi seninki ?

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım hep tek başına ilerliyorsun ekip kurma zamanın bu fikirde geldi bence...
Hayat role sunucum için de aşırı abartılı dediler bakın şu anda aktif :S[DOUBLEPOST=1441134703,1441134658][/DOUBLEPOST]
Sanırım hep tek başına ilerliyorsun ekip kurma zamanın bu fikirde geldi bence...[DOUBLEPOST=1441134633,1441134600][/DOUBLEPOST]Ayrıca Hayat RPG Değilmiydi seninki ?
Hub benim sunucum :(

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emin ol gelmem. Hatta insanlar gelmesin diye uğraşırım :) . LoL yetmezmiş gibi bir de Minecraft'a aynısı yapılırsa rahat edemem :)

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyide sen gelmiyorsun tamamda İnsanların Gelmemesi için uğraşmak niye ? Emin ol isteyen biri seni dinlemez :)
Böylece sadece doğru kişiler gelir servere, herkesin yararına olur. İstemeyen biri beni dinler ve gelmez böylece boş insan kalabalığı da olmamış olur.