| Minecraft | League of legends .. | Sweet Network |

Sizce proje nasıl ?

• bu ne dalgamısın jojuk

Kullanılan: 12 54.5%
  • aman tanrım yapcan mı gercekten ?

Kullanılan: 3 13.6%
  • yap , ben ilgileniyorum! league of mc :S

Kullanılan: 7 31.8%

• Kullanılan toplam oy
    22

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böylece sadece doğru kişiler gelir servere, herkesin yararına olur. İstemeyen biri beni dinler ve gelmez böylece boş insan kalabalığı da olmamış olur.
Haksız olduğu yerde haklı gibi davranmak ah ah...[DOUBLEPOST=1441138889,1441138792][/DOUBLEPOST]Adam emek vericek onu yapacak bunu yapacak ve sonuç
insanlar gelmesin diye uğraşırım diye uğraşan birinin tüm konuyu hiç edip konu sahibinin umudunu yitirmesini sağlamak bence çok saçma hemde çok...[DOUBLEPOST=1441138920][/DOUBLEPOST]Sweet sonuna kadar seni destekliyorum fikrin güzel yolun açık bencede ciddi oyuncu çekebilir.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haksız olduğu yerde haklı gibi davranmak ah ah...[DOUBLEPOST=1441138889,1441138792][/DOUBLEPOST]Adam emek vericek onu yapacak bunu yapacak ve sonuç
insanlar gelmesin diye uğraşırım diye uğraşan birinin tüm konuyu hiç edip konu sahibinin umudunu yitirmesini sağlamak bence çok saçma hemde çok...[DOUBLEPOST=1441138920][/DOUBLEPOST]Sweet sonuna kadar seni destekliyorum fikrin güzel yolun açık bencede ciddi oyuncu çekebilir.
Uzun bir mesaj yazmak zorundayım sanırsam. Bu uzun mesajdan önce belirtmeliyim ki görüşlerinize saygılıyım ve o yorumum ciddi değildi sadece sert bir şekilde düşüncemi belirtmek istedim.

Şimdi söylediklerine gelirsek. İlk olarak bir insanın tek bir kötü yorumda veya ters düşen bir düşüncede morali bozulup umudunu yitirirse o kişi zaten baskı altında fazla çalışamaz. Tek bir zorluğa karşı bile hemen yılıp pes edersen sen de başkalarına engel olursun. Her neyse dediğim gibi ciddi bir yorum değildi. Daha fazla tartışmayıp konu kirletmemeyi tercih ediyorum.

NOT: Hiçte uzun değilmiş :D (mesajımdan bahsediyorum)

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzun bir mesaj yazmak zorundayım sanırsam. Bu uzun mesajdan önce belirtmeliyim ki görüşlerinize saygılıyım ve o yorumum ciddi değildi sadece sert bir şekilde düşüncemi belirtmek istedim.

Şimdi söylediklerine gelirsek. İlk olarak bir insanın tek bir kötü yorumda veya ters düşen bir düşüncede morali bozulup umudunu yitirirse o kişi zaten baskı altında fazla çalışamaz. Tek bir zorluğa karşı bile hemen yılıp pes edersen sen de başkalarına engel olursun. Her neyse dediğim gibi ciddi bir yorum değildi. Daha fazla tartışmayıp konu kirletmemeyi tercih ediyorum.

NOT: Hiçte uzun değilmiş :D
En doğrusuda kirletmemendi İyi forumlar sana Ayrıca Bende Kısa bir konusma yapacağım
İlk olarak insana sen dersen Emin ol gelmem. Hatta insanlar gelmesin diye uğraşırım dediğin anda adam öncelikle sanırım tercih edilmeyecek kuşkusuna düşebilirdi.
Ayrıca Daha neler olacağını görüp bilmeden direkt ön yargı yapmaman lazımdı neyse iyi forumlar.[DOUBLEPOST=1441139821,1441139774][/DOUBLEPOST]

minişlerimizi de ekledik :S
Güzel gidiyorsun TEK BAŞINA ÇALIŞAN YORGUN SAVAŞÇI

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sihirdar vadisinden birkaç kare ..

Vadiyi kendim yapıyorum bu arada .. ona göre alıntı falan demeyin ..
Baka baka yaptığım resim ise ;

S

Switcher

Ziyaretçi
Bu minyon süper minyon felan boş iş kolay onlar önemli olan karakterler , birde tek bir arenamı olucak yani 1 map

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buildlerini görüyorum ama LoL oynamadığım için bir puan veremeyeceğim maalesef :(

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İnternetten Minecraft İçin yapılmış Sihirdar vadisi mapları var Eğer beceremesseniz bence alıntı yapabilirsiniz
Şunun gibi maplardan oldukça var

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternetten Minecraft İçin yapılmış Sihirdar vadisi mapları var Eğer beceremesseniz bence alıntı yapabilirsiniz
Şunun gibi maplardan oldukça var
Üzgünüm fakat her şey bana ait olmadıktan sonra sunucu açmanın ne önemi var ? artık fikir ve yapı orjinalliği benim için en ön sıradadır ..
Yani alıntı map kullanamam ..