Minecraft Microsoft'un ellerine gidiyor Yorumlarınız Bekliyorum!

BraveHeart34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En çok oynanan oyunlardan olan Minecraft'ın yapımcısı Mojang'ın adı bugünlerde Microsoft ile anılıyor. Microsoft tarafından satın alınmak istenen şirket için 2 milyar dolar gibi rakam konuşuluyor
Geçenlerde Mojang ve Microsoft’un ortak çalışması ile Xbox One’daki Minecraft’a Doctor Who temasının geleceğini haber vermiştik. Anlaşılan Microsoft ve yapımcı firma Mojang çok daha fazla sıkı fıkıymış. 54 milyon adetin üzerindeki Minecraft satışları ile dışarıdan bakınca herkesin ağzını sulandıran Mojang firması ile Microsoft, stüdyonun satışı için konuşuyorlarmış. Wall Street Journal’ın verdiği bilgiye göre ortalıkta 2 milyar dolar rakamı sözediliyor ve anlaşmanın bu hafta sonuçlanması bile mümkünmüş. Bunu üzerine gelen bir başka haberde, Minecraft yaratıcısı ve Mojang’ın kurucusu ünlü Markus “Notch” Persson’un satış gerçekleşirse firmada yönetici olarak kalmayacağından bahsediliyor. Persson’a yakın bir kişiden alınan bilgiye göre iki firma arasında sıcak ilişkiler ve ortaklıklar var ama Persson firmada kalmak istemiyormuş. Henüz satışla ilgili kesin bir bilgi yok ama Microsoft’un Mojang’ı satın alması ve Persson’un ayrılması durumunda Minecraft’a ne olacağı meçhul. Ruhunu kaybetmiş ve boşaltılmış dev bir Oyun mu olacak, yoksa Microsoft’un omuzlarında daha yükseklere mi çıkacak, onu hep beraber göreceğiz.
GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ YORUMDA BEKLİYORUM

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bence microsoftun eline geçerse 1-2 aya batar.
neden?:
Microsoftun yaptığı oyunlar genellikle çok dandik.

İşte karşınızda minecraftın mezarı:
MINECRAFT
2009-2014
RUHUNA EL-FATİHA

ve artık markus geliştirmiyor ve soyadı persson değil person jeb geliştiriyor artık

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
neden?:

MINECRAFT
2009-2014
RUHUNA EL-FATİHA

ve artık markus geliştirmiyor ve soyadı persson değil person jeb geliştiriyor artık
Dandik lafına katılmıyorum . Ama minecraftı bitiricekler .Berbat bir oyun olucak bence

Son düzenleme:

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
neden?:

MINECRAFT
2009-2014
RUHUNA EL-FATİHA

Dandik lafına katılmıyorum . Ama minecraftı bitiricekler .Berat bir oyun olucak bence
Şu konudan devam edin.. Asıl konusu bu..

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Dandik lafına katılmıyorum . Ama minecraftı bitiricekler .Berat bir oyun olucak bence
Bencede. Bence minecraft microsoftun eline geçtikten sonraki ilk güncellemede şöyle olacak

Oyunun hikayesi olacak Hikayede kaleler şatolar filan olacak. kaçırılmış bir prenses olucak Oyunda büyücüler filan olacak ve oyundaki amaç hayatta kalma ve prensesi kurtarma olacak endde bir kafes olacak. Kafesin içinde prenses. Ender ejderhasını öldürünce yere düşecek ve ağzından anahtar alıp Ender ejderhasının can kulelerin tepesine tırmanmamız gerekecek tırmanınca açmamız gerekece sonra dünyaya dönüp prens ilan edilip Prensesle evlenicez sonra game over olacak bence.