O eksik olsun aman. Notch reisi anıyoruz.Microsoft oyuna uzayı bile ekler.
Lan nerden iyi oldu bilgisayarında vindovs oyunları vardır onlara bak hepsi 2d Bilip bilmeden konuşma.Dandik ????? kesinlikle katılmıyorum daha iyi bir kodlama yapilacak belkide javadan çıkılacak ve daha iyi bir programla kodlanacak bu bizim işimize gelir Hile Engelleyici programlar olur java gibi saniyede hile açmak olmaz yani MicroSoftun almasi bence daha iyi oldu
AOE?Lan nerden iyi oldu bilgisayarında vindovs oyunları vardır onlara bak hepsi 2d Bilip bilmeden konuşma.
vikipediye bak başka marka tarafından yapılmış microsoft tarafından sunulmuş.
Mikrosoft ne lanmikrosoft geldi işimiz bitti[DOUBLEPOST=1410545242,1410544672][/DOUBLEPOST]baylar napcez[DOUBLEPOST=1410545274][/DOUBLEPOST]Karsıt görüş grubu kuruldu iyi günler
Olsun yinede bir Microsoft oyunu sayılır.vikipediye bak başka marka tarafından yapılmış microsoft tarafından sunulmuş.
Bir kuralları okumayan üye daha.Schaffer79 Rapor et o zmn kardeşim benim sinirlerimi bozmayın ! gelipte aynı konuları açmayın yazmayın coluk çocuk işleri yapmayın...
Bir kuralları okumayan üye daha.
Aynı Konuların Tekrarlanması
Aynı konudan birden fazla açmanız spam sayılır ve buna izin verilmez. Bu şekilde konular açmanız gerekmez.
https://forum.gamer.com.tr/konu/forum-kuralları.155251/
Evet.Ben hep öyle yaparimAllah aşkına kaç tane açıldı aynı konudan sağ üstte bildirimlerin altında arama tuşu var ''boru'' değil konuyu açmadan önce aratmak zormu ?