Minecraft Mod Yapımı | Kendi Madenini , Kendi Ingotlarını ve Kendi İtemlerini Yap!

Nelerath

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar, sizlere MCreator programıyla Minecraft'ta nasıl mod yapılacağını anlattım. Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Videoları Youtube Kanalıma Yani;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'a Yükledikçe burada paylaşıcam. Sorularınızı ve sorunlarınızı burdan veya videonun altına yorum olarak atarsanız, diğer ekleyeceğim videoda onlarıda açıklarım. İyi Seyirler :)

Minecraft Mod Yapımı Bölüm 1 | MCreator - Block ve İtem Yapma
Minecraft Mod Yapımı Bölüm 2 | MCreator - Alet Yapma

MCreator İndirmek İçin:

Kanalıma Abone olarak ve Videoları beğenerek bana Destek olabilirsiniz : )

[DOUBLEPOST=1402122574,1402054677][/DOUBLEPOST]Yapabilen var mı :)

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
En iyisi eclipse. Herşeyiyle ayarlayabiliyorsun. Bunun o kadar çok özelliği yok :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Onuda bi ara denedim sağlam bir kodlama bilgisi ve ezber lazım. Dediğim gibi en basiti bu, bence yeterli derecede özellik var. Yorumun için teşekkürler.
Birkaç video ile eclipse`i de çözebilirsin (Yaz youtube`a "How To Make Minecraft Mod" diye önüne yaklaşık 30 videodan oluşan bir seri çıkar yani :D). Eclipse anlatımı bekliyorum senden ona göre :D Bu arada Mcreator`un sendeki dosyalarını upload eder misin ? Bende yüklerken hata veriyor da...

m544

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hata ALıyorum MSVCP110.dll Bilgisayarınızda Eksik Oldugundan Çalısmıyor Napmam Lazım :'(

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Cok saolsın :D[DOUBLEPOST=1402134961,1402134894][/DOUBLEPOST]Yine Olmadı ya ?[DOUBLEPOST=1402135056][/DOUBLEPOST]
Kadir Olmadı Yaw ?
Programı Mcreator.bat ile açın...
@Nelerath Item texture seçince program kapanıyor ve girdiğimde item texture`i bulamıyorum ?

Son düzenleme: