- En iyi cevaplar
- 0
Birşeyler yapmayı becerdim Ama textue ler bozuk item`ların.[DOUBLEPOST=1402150576,1402150382][/DOUBLEPOST]Yaptım birşeyler ama item görüntüleri bozuk...
Videoda onuda gösterdim. 1. videoyu izlersen sorunu giderebilirsin.Birşeyler yapmayı becerdim Ama textue ler bozuk item`ların.[DOUBLEPOST=1402150576,1402150382][/DOUBLEPOST]Yaptım birşeyler ama item görüntüleri bozuk...
izlememe gerek kalmadı buldum. resimleri "ıtems" dosyasından buluyor program ama minecraft "items" den buluyor (ı-i ayrımına dikkat.)Videoda onuda gösterdim. 1. videoyu izlersen sorunu giderebilirsin.
Bug oluyor. Kapatıp açıp tekrar yap düzelir bendede olmuştu.Kardeş modu yaptıkta kaydedince mavi yazılardan sonra bişi gelmiyo tam 3 saat beklettim ?
Mcreatorda yine de eclipse bilgisi gerekiyor. Çünkü programdan yapamadığın şeyler için wiev code tuşçuğu ile kodları açıp oradan düzenlemen gerekir. Eclipse bilgisi az da olsa şart. En azından esvdefcon(ingilizce) kanalını takip etmen ve oradan metodların bir kısmını öğrenmen gerekliBence de en kolayı MCreator Kod bilgin olmadan Eclipsi kullanamazsın
olmuyor kaç defa sildim yükledim,kapatıp açtım sürekli aynısı oluyorBug oluyor. Kapatıp açıp tekrar yap düzelir bendede olmuştu.
Programı Bat dosyasından çalıştırmayı deneyiniz. Veya işlem yaparken aşağıda açılan konsoldaki kırmızı hata yazılarını buraya yapıştırınız.olmuyor kaç defa sildim yükledim,kapatıp açtım sürekli aynısı oluyor
Artık Bunlar çıkıyor ve modları kaydetmiyorProgramı Bat dosyasından çalıştırmayı deneyiniz. Veya işlem yaparken aşağıda açılan konsoldaki kırmızı hata yazılarını buraya yapıştırınız.
Bende de böyle oluyor. bir sorun çıkarmaz uzun bir yazı çıkmadıkça. Şuanda çalışabilir mod. modu kaydetmek için "Export to the Minecraft" Ya da "Export to the jar/zip" seçeneğini kullanabilirsin...Artık Bunlar çıkıyor ve modları kaydetmiyor
![]()