Minecraft odaklı bu forumu..

AdrianDav

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyoruz ki bu forum artık sadece Minecraft değil, diğer oyunlarıda bünyesine almaya karar verdi. Ancak forum düzenine baktığım zaman yine Minecraftın ön planda tutulduğunu, diğer alt forumların ise diplere atıldığının fark ettim. Örneğin; İnsanların günlük hayattan konuşabileceği, fikirlerini açıklayabileceği sosyal alt forumlar,forumun en altında yer alıyor. Bunun yerine bu sosyal forumlar üst kısma taşınıp insanların daha çok sosyalleşmesi sağlanabilir. Bu sayede diğer oyuncularından da dikkatini çeken bu forum, büyüyerek devam eder.

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu forum yaklaşık 5 yıl boyunca Minecraft forumu olarak hizmet verdi, Eski köye yeni adet getirilemez.

Bu forum bana göre minecrafttürk forumudur ve öyle kalacaktır. En son tasarımı da minecraft türkiye 2.0 tasarımıdır.

Son düzenleme:

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
.:D komik pc başında sosyalleşmek :D 12 yaşımdan beri pc den sosyalleşme gibi bir olay göremedim ben
sosyallık isteyen çevresiyle sosyal olmalı bence
burası oyunlar vb bılgı paylaşımı reklam yardım vb konuları başta tutuyor +
+ olarak zaten MC forum olarak açılması zaten bu formu böyle ünlü kılmış
diger Mc ye özel forumlarda bu kdr onlıne ve sürekli yazışma göremezsiniz varsda bu kadar değil
PC başında sosyallık olmaz :D saglıcakla

AdrianDav

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz beni yanlış anlıyorsunuz. Ben bu forumun sadece minecrafta yönelmesine karşıyım. Günlük hayata dair konuların şuanki olduğundan daha ön plana çıkarılmasını istiyorum.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
.:D komik pc başında sosyalleşmek :D 12 yaşımdan beri pc den sosyalleşme gibi bir olay göremedim ben
sosyallık isteyen çevresiyle sosyal olmalı bence
burası oyunlar vb bılgı paylaşımı reklam yardım vb konuları başta tutuyor +
+ olarak zaten MC forum olarak açılması zaten bu formu böyle ünlü kılmış
diger Mc ye özel forumlarda bu kdr onlıne ve sürekli yazışma göremezsiniz varsda bu kadar değil
PC başında sosyallık olmaz :D saglıcakla
Bana annemi hatırlatıyosun. Annem de hep "Bilgisayar başında sosyallik olur mu?" derdi. Ama bir şey söyleyeyim: Ben en sevdiğim dostlarımı bilgisayar başında buldum. Bazen anneme babama bile anlatamadığım şeyleri paylaştım onlarla. Yani benim için sosyallikten bile daha öte bir şey bu.

Özür dilerim, konudan biraz saptım galiba :D Bence forumun bu şekilde devam etmesi daha iyi. Çünkü eğer Minecraft ve diğer oyunlar aynı seviyeye getirilirse forumda "bölümleşme" denen şey oluşur ki bu da forumu bizim bildiğimiz "sohbet ortamı" olmaktan çıkarır. Artık sadece
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
vs. paylaşılan bir yere döner. Sadece odağın genişlemesi bile üyelerin şikayet etmelerine neden oluyor. Şahsen ben foruma ilk geldiğimde herkes o kadar birbirine yakındı ki kendinizi
[/URL]-indir.html']
[/URL][/URL] grubunda gibi hissediyordunuz. Şimdi bu konudaki kimse beni tanımıyordur bile.

Yani eğer yukarıdaki paragrafı okumaya üşendiyseniz diye özetleyim: Eğer forum, bütün oyunları aynı seviyeye getirirse sonucun şimdikinden bile kötü olacağını düşünüyorum.

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben buraya geldiğimde bu forum Minecraftturk adındaydı. Bana göre her zaman da öyle kalacak. Minecraftturk yazınca ilk bu forumun çıkması sence garip değil mi.#Ülkemdeforumumudeğiştirmekisteyenuseristemiyorumbro

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
Kanımca bir oyun/oyuncu forumunda sosyal kategorilerin (Konu Dışı-Genel) ön plana çıkartılması yarardan çok zarar verecektir.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz beni yanlış anlıyorsunuz. Ben bu forumun sadece minecrafta yönelmesine karşıyım. Günlük hayata dair konuların şuanki olduğundan daha ön plana çıkarılmasını istiyorum.
Öyle bir şey diyorsan burada olacağına Technopat Sosyal gibi yerlerde takıl.