Minecraft Online Jobs

zepra4848

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben online oyuna yeni başladım ve madenci jobs hakkında tüm bildiklerinizi paylaşırmısınız oynadığım serverde maxsimum level 75.
75 lvl olunca ne yapmam gerekli lvl ve exp'piyi paraya cevirmek için kodları biliyormusunuz yani lvl ve tecrube puanımı paraya çevirip 0 lvlden başlamak mümkünmü?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
75 level olunca exp ve level gelmeye devam edecektir sadece madenci leveli artmayacaktır.
Not: Bu bilgi sunucudan sunucuya değişiklik gösterebilir.

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Jobs, bir MESLEK pluginidir. Bu pluginde oyunla ilgili çeşitli meslek gruplarını ayırabilirsiniz. Meslege giren kişiler o işi yaptıkça Tecrube kazanır ve o işte daha iyi olur. Ayrıca oyun içinde Para kazandırır.

/jobs browse = Meslek Listesi
/jobs join [Meslekismi] = Seçilen Meslege Girmek
/jobs leave [Meslekismi] = Seçilen Meslekten Çıkar
/money = Para Miktarınız

NOT: Merak ettiğin şey varsa sorabilirsin.

Inanilmazz

Reelin and Rockin
En iyi cevaplar
0
Eğer Lapisli bir Fekşın serverde oynuyorsan bu söylediklerimi aklına kazı:
Lapisli Fekşınlarda oynamayın 1-2 yıl önce biz oynadıkta ne oldu pişmanlık ! Senin kararın ancak bir kaç yıl (o kadar süreceğini tahmin etmiyorum) sonra ne kadar yanıldığını göreceksin.

Lapis Pişmanlıktır.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Lapisli bir Fekşın serverde oynuyorsan bu söylediklerimi aklına kazı:
Lapisli Fekşınlarda oynamayın 1-2 yıl önce biz oynadıkta ne oldu pişmanlık ! Senin kararın ancak bir kaç yıl (o kadar süreceğini tahmin etmiyorum) sonra ne kadar yanıldığını göreceksin.

Lapis Pişmanlıktır.
inanmayın lapis çok güzel arkadaşın kafasına lapis düştü o yüzden böyle diyor.

Emohanye

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Jobslar hakkında fazla bir şey bilmiyorum.Pluginciler senin dediğin gibi kod hazırlayabilirler :)