5 liraya pazardan alırsan tabi işe yaramaz. Thermaltake yada Cooler Master'ın en az 150 TL'lik soğutucularına bak.Arkadaslar walla fan bence pek bi ise yaramiyor bide baska oyunlarda herhangi bir problem olmuyor kesin javadan bu![]()
Java fazla zorluyor ya bilgisayarları. Java'dan dolayı evet.Arkadaslar walla fan bence pek bi ise yaramiyor bide baska oyunlarda herhangi bir problem olmuyor kesin javadan bu![]()
Bkz: Java VM. Niye Java üzerine yapmışlar anlamadım ki.Java fazla zorluyor ya bilgisayarları. Java'dan dolayı evet.
kardesim 150 lirayı bir fana vermem ha verenler war senin gibi gider o paraya Rust alirim 20 dolara geriside bana kalır5 liraya pazardan alırsan tabi işe yaramaz. Thermaltake yada Cooler Master'ın en az 150 TL'lik soğutucularına bak.
kardeş konu Bilgisayar sen gidiyorsun oyun alıyorsun ?kardesim 150 lirayı bir fana vermem ha verenler war senin gibi gider o paraya Rust alirim 20 dolara geriside bana kalır
ozaman oyunla ilgili çok oynamak istiyorsan çözüm ara çok da istemiyorsan oynamaBilgisayarla ne alakası var kardesim ben coğu oyunu gayet rahat oynayabiliyorum![]()
O zaman forumda böyle konu açmayacaksın kardeşim. İçini açıp fanı çıkarıp temizle. Vidaları sök kapağı yavaş yavaş aç çıtırdayacaktır normal. Sonra karşında zaten. Anakarttan fanın pinini sök fan vidalarını sök ve fanı temizle. Elektrik süpürgesiyle temizlemeye kalkma fan mili bozulur ses çıkarmaya başlar. Başıma geldi.kardesim 150 lirayı bir fana vermem ha verenler war senin gibi gider o paraya Rust alirim 20 dolara geriside bana kalır
O zaman forumda böyle konu açmayacaksın kardeşim. İçini açıp fanı çıkarıp temizle. Vidaları sök kapağı yavaş yavaş aç çıtırdayacaktır normal. Sonra karşında zaten. Anakarttan fanın pinini sök fan vidalarını sök ve fanı temizle. Elektrik süpürgesiyle temizlemeye kalkma fan mili bozulur ses çıkarmaya başlar. Başıma geldi.
Tüm vidaları düzgün sık vida kaybetme, arttırma. Su ile temizlemeye kalkma. Peçete ile yapraklarını sil. Fanı tak vidaları tak en son da pini tak. Videoya çekip videoyu izleye izleye geri toplayabilirsin. Kapağı kapatırken yavaş yavaş kapat çıt çıt sesler çıkacaktır kapağı kırma. Olabileceklerden sorumlu değilim ama yardımcı oluruz.
Biz burada başçavuşun beygiri miyiz? Çözüm yazdık ya?ben bu konuyu zaten çözüm aramak için yazdin herhangi bir yolu varmı diye![]()
O zaman forumda böyle konu açmayacaksın kardeşim. İçini açıp fanı çıkarıp temizle. Vidaları sök kapağı yavaş yavaş aç çıtırdayacaktır normal. Sonra karşında zaten. Anakarttan fanın pinini sök fan vidalarını sök ve fanı temizle. Elektrik süpürgesiyle temizlemeye kalkma fan mili bozulur ses çıkarmaya başlar. Başıma geldi.
Tüm vidaları düzgün sık vida kaybetme, arttırma. Su ile temizlemeye kalkma. Peçete ile yapraklarını sil. Fanı tak vidaları tak en son da pini tak. Videoya çekip videoyu izleye izleye geri toplayabilirsin. Kapağı kapatırken yavaş yavaş kapat çıt çıt sesler çıkacaktır kapağı kırma. Olabileceklerden sorumlu değilim ama yardımcı oluruz.
5 liraya pazardan alırsan tabi işe yaramaz. Thermaltake yada Cooler Master'ın en az 150 TL'lik soğutucularına bak.