Minecraft oynama

opagis

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben mc yi çok oynamak istiyorum ama lapdopum var ve minecraft oynarken cok ısındığı için kapanıyor bunu bi yolu varmı kapanmaması için javadan kaynaklanıyor büyük ihtimal varmı bi yolu?

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Leptop Değiştirmen gerekiyor oyunun kapanması ya teknik bir sorun ya da oyun ile ilgili olabilir :p

opagis

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar walla fan bence pek bi ise yaramiyor bide baska oyunlarda herhangi bir problem olmuyor kesin javadan bu:D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Arkadaslar walla fan bence pek bi ise yaramiyor bide baska oyunlarda herhangi bir problem olmuyor kesin javadan bu:D
5 liraya pazardan alırsan tabi işe yaramaz. Thermaltake yada Cooler Master'ın en az 150 TL'lik soğutucularına bak.

opagis

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarla ne alakası var kardesim ben coğu oyunu gayet rahat oynayabiliyorum:S

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
kardesim 150 lirayı bir fana vermem ha verenler war senin gibi gider o paraya Rust alirim 20 dolara geriside bana kalır
O zaman forumda böyle konu açmayacaksın kardeşim. İçini açıp fanı çıkarıp temizle. Vidaları sök kapağı yavaş yavaş aç çıtırdayacaktır normal. Sonra karşında zaten. Anakarttan fanın pinini sök fan vidalarını sök ve fanı temizle. Elektrik süpürgesiyle temizlemeye kalkma fan mili bozulur ses çıkarmaya başlar. Başıma geldi.
Tüm vidaları düzgün sık vida kaybetme, arttırma. Su ile temizlemeye kalkma. Peçete ile yapraklarını sil. Fanı tak vidaları tak en son da pini tak. Videoya çekip videoyu izleye izleye geri toplayabilirsin. Kapağı kapatırken yavaş yavaş kapat çıt çıt sesler çıkacaktır kapağı kırma. Olabileceklerden sorumlu değilim ama yardımcı oluruz.

opagis

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben bu konuyu zaten çözüm aramak için yazdin herhangi bir yolu varmı diye:S[DOUBLEPOST=1408294564,1408294470][/DOUBLEPOST]
O zaman forumda böyle konu açmayacaksın kardeşim. İçini açıp fanı çıkarıp temizle. Vidaları sök kapağı yavaş yavaş aç çıtırdayacaktır normal. Sonra karşında zaten. Anakarttan fanın pinini sök fan vidalarını sök ve fanı temizle. Elektrik süpürgesiyle temizlemeye kalkma fan mili bozulur ses çıkarmaya başlar. Başıma geldi.
Tüm vidaları düzgün sık vida kaybetme, arttırma. Su ile temizlemeye kalkma. Peçete ile yapraklarını sil. Fanı tak vidaları tak en son da pini tak. Videoya çekip videoyu izleye izleye geri toplayabilirsin. Kapağı kapatırken yavaş yavaş kapat çıt çıt sesler çıkacaktır kapağı kırma. Olabileceklerden sorumlu değilim ama yardımcı oluruz.

tm ben bi yolunu buldum

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
ben bu konuyu zaten çözüm aramak için yazdin herhangi bir yolu varmı diye:S
Biz burada başçavuşun beygiri miyiz? Çözüm yazdık ya?

5 liraya pazardan alırsan tabi işe yaramaz. Thermaltake yada Cooler Master'ın en az 150 TL'lik soğutucularına bak.