Minecraft oynama

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O zaman forumda böyle konu açmayacaksın kardeşim. İçini açıp fanı çıkarıp temizle. Vidaları sök kapağı yavaş yavaş aç çıtırdayacaktır normal. Sonra karşında zaten. Anakarttan fanın pinini sök fan vidalarını sök ve fanı temizle. Elektrik süpürgesiyle temizlemeye kalkma fan mili bozulur ses çıkarmaya başlar. Başıma geldi.
Tüm vidaları düzgün sık vida kaybetme, arttırma. Su ile temizlemeye kalkma. Peçete ile yapraklarını sil. Fanı tak vidaları tak en son da pini tak. Videoya çekip videoyu izleye izleye geri toplayabilirsin. Kapağı kapatırken yavaş yavaş kapat çıt çıt sesler çıkacaktır kapağı kırma. Olabileceklerden sorumlu değilim ama yardımcı oluruz.
Ha demek ondan fandan jeneratör gibi ses geliyor anladım :D
3 4 defa süpürgenin üfleme gücüne maruz kaldılar :S (masaüstü)
Temizledikten sonra 2 3 hafta ses çıkarmıyor sonra toz doluyor yine ses çıkarıyor sanırım bir de toz yüzünden ses çıkması :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ha demek ondan fandan jeneratör gibi ses geliyor anladım :D
3 4 defa süpürgenin üfleme gücüne maruz kaldılar :S (masaüstü)
Temizledikten sonra 2 3 hafta ses çıkarmıyor sonra toz doluyor yine ses çıkarıyor sanırım bir de toz yüzünden ses çıkması :D
Fanı çıkartıp temizlerken fanı tut. Hava kompresörüyle temizliyorum ben saç kurutma makineside olur soğuk moduyla sıcak da olur ama çok sıcak olmasın. Fanı tut ki dönemesin ve üfle. Böylece mil de bozulmaz.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Fanı çıkartıp temizlerken fanı tut. Hava kompresörüyle temizliyorum ben saç kurutma makineside olur soğuk moduyla sıcak da olur ama çok sıcak olmasın. Fanı tut ki dönemesin ve üfle. Böylece mil de bozulmaz.
Ben hiç didik didik çıkarıp takmıyorum zaten 5 yaşını doldurmuş bilgisayar yani :D kasasının kapağını açıyorum. Uygun biyerde süpürgenin son hız üflemesiyle uzaktan tutuyorum toz fena çıkıyor :D Sonra dibine girip fanın dibine sokuyorum 2 saniyede pırıl pırıl :D

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ekran kartın fazla zorlanıyor olabilir.Bende kapanma yok ama ısınma +60fps lerde oluyor.V-SYNC ayarlarını açmayı unutma