Ya ben sanamı dedim senin ustundekine dedim cevapla demeyi unutmusumBiz burada başçavuşun beygiri miyiz? Çözüm yazdık ya?
Ya ben sanamı dedim senin ustundekine dedim cevapla demeyi unutmusumBiz burada başçavuşun beygiri miyiz? Çözüm yazdık ya?
Ha demek ondan fandan jeneratör gibi ses geliyor anladımO zaman forumda böyle konu açmayacaksın kardeşim. İçini açıp fanı çıkarıp temizle. Vidaları sök kapağı yavaş yavaş aç çıtırdayacaktır normal. Sonra karşında zaten. Anakarttan fanın pinini sök fan vidalarını sök ve fanı temizle. Elektrik süpürgesiyle temizlemeye kalkma fan mili bozulur ses çıkarmaya başlar. Başıma geldi.
Tüm vidaları düzgün sık vida kaybetme, arttırma. Su ile temizlemeye kalkma. Peçete ile yapraklarını sil. Fanı tak vidaları tak en son da pini tak. Videoya çekip videoyu izleye izleye geri toplayabilirsin. Kapağı kapatırken yavaş yavaş kapat çıt çıt sesler çıkacaktır kapağı kırma. Olabileceklerden sorumlu değilim ama yardımcı oluruz.
Üstteki de bendim zaten?Ya ben sanamı dedim senin ustundekine dedim cevapla demeyi unutmusum![]()
senin üstündeki ben yazıyı yazarken sen yorumu atmıssın allahım ya polemikmi istiyosunuz anlamadımkiÜstteki de bendim zaten?
Ağır fail
bana diyorsan sensin oYa ben sanamı dedim senin ustundekine dedim cevapla demeyi unutmusum![]()
Fanı çıkartıp temizlerken fanı tut. Hava kompresörüyle temizliyorum ben saç kurutma makineside olur soğuk moduyla sıcak da olur ama çok sıcak olmasın. Fanı tut ki dönemesin ve üfle. Böylece mil de bozulmaz.Ha demek ondan fandan jeneratör gibi ses geliyor anladım
3 4 defa süpürgenin üfleme gücüne maruz kaldılar(masaüstü)
Temizledikten sonra 2 3 hafta ses çıkarmıyor sonra toz doluyor yine ses çıkarıyor sanırım bir de toz yüzünden ses çıkması![]()
Ben hiç didik didik çıkarıp takmıyorum zaten 5 yaşını doldurmuş bilgisayar yaniFanı çıkartıp temizlerken fanı tut. Hava kompresörüyle temizliyorum ben saç kurutma makineside olur soğuk moduyla sıcak da olur ama çok sıcak olmasın. Fanı tut ki dönemesin ve üfle. Böylece mil de bozulmaz.
Cunku Javanin kodlarini bilen Notch degisiklik yapip kucuk capli (20-50 MB) oyun yapmis..Bkz: Java VM. Niye Java üzerine yapmışlar anlamadım ki.