Minecraft pahalı değil mi?

Belo213

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Minecraft almayı düşünüyorum fakat fiyatı 60 TL pahalı değil mi? Param var fakat başka şeyler de almak istiyorum. Aslında bazı sitelerde ucuz ama guvenemiyorum.
Crack'e de karşıyım. Sizin aldığınız güvenilir bir site var mı?

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim mojang dışında hiçbiryer güvenli değildir şunu bikere kafanıza sokun lütfen diyelim mesela mojangda 60 tl zaten pre hesap ama gidip başka bi firmadan 40 tl ye alıon bu adam kafasızmı sana 60 tl ye aldıgı şeyi 40 tl ye satsın ya çalıntı yada fake hesaplar bunlar yada 1 hesabı 60 kişiye veriyorlar mojangdan al.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Ama pahalı değil mi?
Birde bir yerde crackli olana mojang tarafından izin verildiğini duymuştum doğru mu?
Benzer bir haberi ben de duymuştum. Notch bir tweetinde kendisine sorulan soruyu yanıtlıyor. Bir oyuncu: "Orijinal oyun alacak kadar param yok, crack oynayabilir miyim?" diyor. Notch'un cevabı şu: "Elbette oynayabilirsin ama oyunu beğenirsen satın almayı unutma.". Gerçi MC şu an Notch'a ait değil.
Pahalı maalesef ve gittikçe fiyatı artacak çünkü $ yükseliyor.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında değil. 20 TL olduğunu düşün bi. Onlara göre 20£ yani 20 TL gibi. Ama muhteşemmi süper ekonomimiz yüzünden 60 tl gerçekte o kadar fiyatı yok tabii.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Dolar ve euro pahalı ama şu yönden bak
1 oyun fiyatına 1000 oyun (ve fazlasını) alıyorsun.

ConquerorTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eğer Minecraft alıcaksan direkt sitesinden al gem emeğe saygı olur hemde risk olmaz. Diğer sitelerden aldığın taktirde.Çalıntı hesap almış emeğe ihanet etmiş hem hesabın şifresinin değiştirilme ihtimali var. Benden tavsiye 4 yıldır oynuyorum :)

yoqq123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynen Minecraft.net ten al ************ felan bazı firmalar kazık anlicagın yani işte herkezce kullanılan bir premium gibi Arkadaşın dediği gibi 2 TL Biriktir 1 ay da 60 tl :) ben başladım mesela 46 suan 14 tl kaldı sabırsızlıkla bekliyorum ama mobil ödeme ile paypal aynı fiyata geliyor demi!

yoqq123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Preyi minecraft.net ten alıyorsun kardesm pre yi alamıyorsn bedavaya launcher ise bedava :))

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Valla her gün 10 lira biriktirebiliyorsun desem 6 günde alacak para toplayabilirsin yani.