Minecraft pahalı değil mi?

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkesin 20-30 lira harçlığı yok.
Misal benim yol+yemek den sonra param kalmıyor. Yediğim yemekte en fazla 2 lira tutuyor. Bazı günler onada yetmiyor.
Dışardan yeme yol harçlığına bir şey diyemem fakat evde yapılan yemeklerden ye yada git bir yerde kısa süreliğine çalış.

Cazcez

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
pahalı ama ülkemize göre ekonomimiz batık oldu için o kadar pahalı geliyor bize baska sitelerden alma sakın sahte veriyolar

jelokebur

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hayır değil bence adamlar hergün çalışıyor nerdeyse her hafta güncelleme geliyor bırakta adamlar alın terlerini kazansınlar

babakondad

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana göre Pahalı deil Çünkü Adamlar Oyunu İyi Yapmış Ve Bizede Satın Alıp Oynamak Düşer E Tabi herkesin alıcak parası yoktur onlarda crack oynasın ama alıcak paran varsa mutlaka alınmalı

Musketeer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dolar kullanıyormuş gibi düşünür ve birde oyunun yaratıcılarının gözünden bakarsak ideal bir fiyat olduğunu düşünüyorum, bir oyununuz var ve çok popüler, neden daha fazla kâr elde etmek istemeyesiniz ki? Ayrıca Türkiye'de pahalıya patlaması Dolar'ın Türk Lirası karşısında artan değeri elbette ve gittikçe artıyor, geçen sene 2 civarıydı en son 3 civarında gördüm, 3 civarında kalır büyük ihtimal epey bir yıl.

MrZinno

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Minecraft almayı düşünüyorum fakat fiyatı 60 TL pahalı değil mi? Param var fakat başka şeyler de almak istiyorum. Aslında bazı sitelerde ucuz ama guvenemiyorum.
Crack'e de karşıyım. Sizin aldığınız güvenilir bir site var mı?
Artık 100-200 lira, 2016'da almadıysan büyük bir hata ettin