İpadler için ios 6 da jb kaldırıldı atamıyoz yani o yüzden.Jailbreak yasal bir şey zaten. Jailbreak içinLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.'ı önerebilirim. Gayet kolaydır yapması. Lakin ben iOS 7 kullanıyorum şu an![]()
İpadler için ios 6 da jb kaldırıldı atamıyoz yani o yüzden.Jailbreak yasal bir şey zaten. Jailbreak içinLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.'ı önerebilirim. Gayet kolaydır yapması. Lakin ben iOS 7 kullanıyorum şu an![]()
Daha doğrusu şöyle diyeyim 6.3 de jb için açık bırakılmadı.Evasi0n'un sitesinde hala iPad'le uyumlu olduğu yazıyor. Ve yaklaşık 1 ay öncesine kadar iOS 6.x cihazımda JB vardı.
Madem JB'de yoksa iOS 7 Beta yükleyin. UDID kaydı ve Developer Hesabı olmadan yüklemenin yoluda var.Daha doğrusu şöyle diyeyim 6.3 de jb için açık bırakılmadı.
iFile için evet ancak iExplorer ve iFunBox için gerek yok JB'ye. İstediğin gibi map atabilirsin telefonuna.Fiyasko konu. Iphone 4S kullanıyorum ve telefona iFile, iExplorer ya da iFunBox 'dan dosya atmak için dosya izni gerekir ve bu izin jbsiz olmaz. JBninde tercih edilmemesi gerekir.