Minecraft PE tartışma

kraltr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mesaj kasma diyonda hic alakam yok ama yinede özür dilerim

Son düzenleme:

fırat212

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben konunun dışında bir şey söyleyecğim benim tabletim Samsung Galaxy S yani ilk çıkan S Android 2.2.2 sürümüne sahip
ben apk ile kurmak istedim ayrıştırma hatası vardei en sonunda satın aldım ve çıkan 0.5.0 çözüm varmı güncelleme gelmiyor[DOUBLEPOST=1382856425,1382856199][/DOUBLEPOST]
Yokmu türk pocket edition serveri takılırız
Nasıl açılıyor ki? ben açarım fakat 0.5.0 FUUUUUUUUUUUUUUU[DOUBLEPOST=1382856796][/DOUBLEPOST]
Yazarak kimse anlatamaz sen hiç uğraşma anlayın şu an realms ve multiplayer oynanmıyorrrr 1 sene bekleyin
ben o sürümü oynamasamda biliyorum mapinizi açip ayarlardan multi player özelliğini açın arkadaşınız multi ekranına girsin maviyle yazılan map afedersiniz multiye değil normal mapara
bakıcak mavi ile yazılan sizsiniz
Not:aynı Landa olmalısın

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben konunun dışında bir şey söyleyecğim benim tabletim Samsung Galaxy S yani ilk çıkan S Android 2.2.2 sürümüne sahip
ben apk ile kurmak istedim ayrıştırma hatası vardei en sonunda satın aldım ve çıkan 0.5.0 çözüm varmı güncelleme gelmiyor[DOUBLEPOST=1382856425,1382856199][/DOUBLEPOST]
Nasıl açılıyor ki? ben açarım fakat 0.5.0 FUUUUUUUUUUUUUUU[DOUBLEPOST=1382856796][/DOUBLEPOST]
ben o sürümü oynamasamda biliyorum mapinizi açip ayarlardan multi player özelliğini açın arkadaşınız multi ekranına girsin maviyle yazılan map afedersiniz multiye değil normal mapara
bakıcak mavi ile yazılan sizsiniz
Not:aynı Landa olmalısın
Sandalyeden düştüm gülmekten.
Bu arada senin sürümün eski o yüzden bu halde 0.5.0 dan sonrasını yükleyemezsin. 2 çözümü var bunun :
- root yapıp 4.x.x rom yüklyeceksin öyle.
- ya da imternette optimize edilmiş linkler var onları indirceksin harayı almazsın o zaman.
Neye güldüğümü söyliyeyim : Faredevrii öyle multi demiyor uluslar arası diyor... :D

fırat212

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
teşekkürler root ve rom nasıl yapılıyor[DOUBLEPOST=1384076453,1384076415][/DOUBLEPOST]apk yapmatı biliyorum yinede teşekkürler