[Minecraft Plugini] Lanet 1.0 - Oyuncuları Lanetlemeye hazırmısın?

Sizce Güzel mi?

• Mükemmel

Kullanılan: 11 73.3%
  • Fena değil

Kullanılan: 2 13.3%
  • Kötü ( Neden olduğunu yorumda belirtirseniz sevinirim :) )

Kullanılan: 2 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son olarak şunu söyleyeyim, konu daha fazla dağılmasın. ByNovem lanet plugini ile lanetlediği kişinin komut yazmasını engelliyor demiştim. Creative 1 serverında Console'u lanetlemişti. Konsoldan bir komut girdiğinde lanetlisin diyordu. O konsol 6 ay boyunca lanetli kalmıştı, en son Skript verileri sıfırlanınca düzelmişti.
Alem adammış insan çalıştıgı servere bunları yapar mı ya :D

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Nice :)[DOUBLEPOST=1404309072,1404308885][/DOUBLEPOST]Yalnız crash veriyor :S

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Pardon /lanet yazınca büyük bir crash veriyor fakat /lanet <oyuncuismi> yazınca vermiyor.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Düzeltmeyi denedim fakat yapamadım neden bilmiyorum.
PHP:
if (args.length == 0) {
player.sendMessage("§3Kullanımı: §f/lanetle <oyuncu ismi>");
return false;
}
Bu sorunu çözecektir sanırım.

Düzeltme:
PHP:
 if(args.length == 0){
                    sender.sendMessage(ChatColor.GOLD + "[Lanet]" + ChatColor.RED + "Lütfen bir oyuncu ismi girin!");
satırının altına return false; girmen sorunu düzeltmeli.

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
McPeritia 1-100 e kadar skill var işte biri hipnoz biri heal biri kafana meator atar biri zamanını durdurur biri kanat çıkartır heal verir biri karşıdakini hapis eder biri buzla kafana vurur. biri seni ölümden döndürür falan filan.Kısaca dota 2 de ne gördüysem koymuş olabilirim.

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
McPeritia 1-100 e kadar skill var işte biri hipnoz biri heal biri kafana meator atar biri zamanını durdurur biri kanat çıkartır heal verir biri karşıdakini hapis eder biri buzla kafana vurur. biri seni ölümden döndürür falan filan.Kısaca dota 2 de ne gördüysem koymuş olabilirim.
niye kimseyle paylaşmıyorsun kodlar saklanabiliyorsa saklı paylaşırsın :(( çok yetenekli birisin ya :D