Minecraft Premium üyelik Avantajları.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Geçen yılın konusunu "hort"latmamı mazur görün. Hem sizin saydıklarınızı temize çekmek, hem benim bildiklerimden eklemek hem de 2 server adresi vermek istedim:

+ Bukkit veya Vanilla (standart olana deniliyordu değil mi Vanilla?) server kurarken Online-Mod'u false yapman gerekmiyor ve (sanırım) Hamachi kullanman da gerekmiyor.
- Kendin seçtiğin vehatta kendin yarattığın görünümleri Mojang hesabına yükleyip kullanabilirsin.
- Elbette sadece premium'ların girebildiği serverlere girebilirsin.
- Tekkit, technic işte onları kullanabiliyorsun.

Sevdiğim kanalların serverleri:
ItsJerryAndHarry Server: play.itsjerryandharry.com
ExplodingTNT Server: play.explodingtnt.com
teknik launcharın cracki var

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Geçen yılın konusunu "hort"latmamı mazur görün. Hem sizin saydıklarınızı temize çekmek, hem benim bildiklerimden eklemek hem de 2 server adresi vermek istedim:

+ Bukkit veya Vanilla (standart olana deniliyordu değil mi Vanilla?) server kurarken Online-Mod'u false yapman gerekmiyor ve (sanırım) Hamachi kullanman da gerekmiyor.
- Kendin seçtiğin vehatta kendin yarattığın görünümleri Mojang hesabına yükleyip kullanabilirsin.
- Elbette sadece premium'ların girebildiği serverlere girebilirsin.
- Tekkit, technic işte onları kullanabiliyorsun.

Sevdiğim kanalların serverleri:
ItsJerryAndHarry Server: play.itsjerryandharry.com
ExplodingTNT Server: play.explodingtnt.com
sadece premium sw lermi ? Notch sana küfredicektim ama etmicem notch çok kötü bişi yapmış premiumların sadece premium sw lere girme hakkı olmamalı hem crack hem premium swlere girebilmeli!

Çağrı Talha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Premium almaya karar verdiğimde ilk başta arkadaşlarım bana , neden alacaksın ki bence çok gereksiz diyorlardı ,
Ancak Premium olmanın avantajlarını görünce kendileride premium aldı . Şimdi ise birlikte birçok premium
serverlarda eğlenerek oynuyoruz . Yani size tavsiyem , durumunuz uygunsa bence premium almalısınız.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Premiumun avantajlarını aldığınız an anlayacaksınız merak etmeyin.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ya çok bi avantajı yokmuş zaten ben çok fazla server bakmam bir kaç türk vps serverlarına girerim zaten.
Crack kullanmaya devam o zaman bu kadar az ise avantajları:D
az ama ben:
formatlı 7sürümü windows yüzünden crackli sw açamıyorum sw açmak istiyorum ben :(
sarı bücür skinini yüklemek istiyorum

uyusuak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
az ama ben:
formatlı 7sürümü windows yüzünden crackli sw açamıyorum sw açmak istiyorum ben :(
sarı bücür skinini yüklemek istiyorum
Öyle her önüne gelen server açamaz, sen açamazsın zaten bilgisayar tecrüben ve kabiliyetin yeterli değildir. Anca hamachi bukkit falan açarsın o da 7/24 olmaz. Adam akıllı açmak için ayda 50 TL ye bayılman lazım. İşte böyle yani sen server açmayı unut.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Öyle her önüne gelen server açamaz, sen açamazsın zaten bilgisayar tecrüben ve kabiliyetin yeterli değildir. Anca hamachi bukkit falan açarsın o da 7/24 olmaz. Adam akıllı açmak için ayda 50 TL ye bayılman lazım. İşte böyle yani sen server açmayı unutma.
biliyorum dostum benim sw 7gün 14:00 den 00:00 a kadar açık olcak :D unutmucam[DOUBLEPOST=1384442922,1384442804][/DOUBLEPOST]
biliyorum dostum benim sw 7gün 14:00 den 00:00 a kadar açık olcak :D unutmucam
üstelik benim pc güçlü swde 10000 tnt patlattık çökmedi![DOUBLEPOST=1384442970][/DOUBLEPOST]
Öyle her önüne gelen server açamaz, sen açamazsın zaten bilgisayar tecrüben ve kabiliyetin yeterli değildir. Anca hamachi bukkit falan açarsın o da 7/24 olmaz. Adam akıllı açmak için ayda 50 TL ye bayılman lazım. İşte böyle yani sen server açmayı unut.
ve arkadaşım bana bedava vps bulcak beni bukkit swde yönetici yapçak!

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
biliyorum dostum benim sw 7gün 14:00 den 00:00 a kadar açık olcak :D unutmucam[DOUBLEPOST=1384442922,1384442804][/DOUBLEPOST]
üstelik benim pc güçlü swde 10000 tnt patlattık çökmedi![DOUBLEPOST=1384442970][/DOUBLEPOST]
ve arkadaşım bana bedava vps bulcak beni bukkit swde yönetici yapçak!
Bedava VPS den hayır gelmez, 256 mb olan bir server 1 kişide lag yaşar.