Minecraft Sıkıyor [İçeri Gir]

Neliel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
başvurmayı bilmiyorsundur ben başvurduktan yarım saat sonra kabul ettiler başvurumu....

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Outlast , Dota 2 , Team Fortress 2 , çok fazla olmayan bir miktan ile çok eğlence istiyorsan Gmod (TTT oldukça eğlenceli ) , Cs source
Assassin's creed serisi (hikaye sağlam) öyle işte :D
Bunlar öyle çok yüksek olmayan bilgisayarların çalıştırabileceği oldukça eğlenceli oyunlar.. bi dene.. zaten büyük çoğunluğunu oynamışsındır :D

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Dota 2 candir cann

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Adam 2 gb ram diyor siz Dota2 diyorsunuz yok artık ya ben Dota2 için 6 gb ram lazım diye biliyorum ama?

DeathFlowHD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Konu Sahibi,
Bilgisayarın kötü.Ama sana Grafikleri iyi ve zevkli bir strateji oyunu önereceğim.Bu oyun cok eskiden kalma pek bilinmeyen bir oyun ama hala süper aoe gibi strateji oyunlarından da güzel.Taş devrinden Nükleer bombaya kadar uzun bir çağ dönemi var.Geniş haritalarda arkadaşlarınızla oynarken düşün Eski cağdayken ürettiğin mızraklı askerleri saldırt düşmanın köylülerine.Atlı askerlere karşı mızraklılarını savaştır daha güclüler atlılara karşı.gemilerle kıyılara saldır ucaklarla içteki şehirleri bombala askerlerini savaştır falan filan :D Oyunda birsürü ırk var gercekci.Türkler bile var Her ırkın kendine göre ozellikleri var mesela türklerin 12 kulaçlık topları.:D Adıııı ---> Rise of Nations Hamachiyle multiplayer olur indirince bana yaz ağ veririm oynarız.Kuzenle hep oynarız hic eskimez.
Resim verim bikactane:

fthgrlr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendede aynı sorunlar vardı, redstonerlığa başladım, buildler yapıyorum satıyorum yoksa sarmıyor artık. :D

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Konu Sahibi,
Bilgisayarın kötü.Ama sana Grafikleri iyi ve zevkli bir strateji oyunu önereceğim.Bu oyun cok eskiden kalma pek bilinmeyen bir oyun ama hala süper aoe gibi strateji oyunlarından da güzel.Taş devrinden Nükleer bombaya kadar uzun bir çağ dönemi var.Geniş haritalarda arkadaşlarınızla oynarken düşün Eski cağdayken ürettiğin mızraklı askerleri saldırt düşmanın köylülerine.Atlı askerlere karşı mızraklılarını savaştır daha güclüler atlılara karşı.gemilerle kıyılara saldır ucaklarla içteki şehirleri bombala askerlerini savaştır falan filan :D Oyunda birsürü ırk var gercekci.Türkler bile var Her ırkın kendine göre ozellikleri var mesela türklerin 12 kulaçlık topları.:D Adıııı ---> Rise of Nations Hamachiyle multiplayer olur indirince bana yaz ağ veririm oynarız.Kuzenle hep oynarız hic eskimez.
Resim verim bikactane:

Oyun güzelmiş ha pek strateji sevmem ama bu güzel gözüktü :D

SalvorTia

Marangoz
En iyi cevaplar
0
unununium oyunun adı ne ?[DOUBLEPOST=1395685982,1395685847][/DOUBLEPOST]Praetorian 2 gb ram diyorum dota diyorsun dotayı indirdim kaldırmadı assasins creed hiç kaldırmaz[DOUBLEPOST=1395686120][/DOUBLEPOST]Emir77 bebemisin ne wolftimi ? abiler doldu oyuna abilerden geçilmiyor hileden hiç gelmiyor