Kadeş bence senin kafan güzel.Öncelikle değişik ada şekilleri koymak saçma değil,yaratıcılıktır,servere bir farklılık katar.Vip'ler;tabii ki viplere ayrımcılık yapılmalıdır yoksa niye para ödensinki.Bugsuz server olmas demissin,evet bugsuz server olmas ama o bugları arastırmak ve kullanmak tamamen anlamsızdır.Kullananlarda bana göre eziğin en önde gidenidir.Anti küfür e konusma özgürlüğünü kısıtlıo demissin,Peki diyelimki öyle bişi yok rehberler ekli sadece,Oyuncu gelio ana avrad düz sövüo mute yiyo.Eee ne anlamı kaldıki adam sövdü zaten gelen geçen okudu. İşte bu yüzden var.Adalarda pvp kapalı normal bişi server yeni açılmış herkes öncelikle adasını genisletir sonra pvp açılır yada ne biliyim yeni oyuncuya 1 günlük koruma getirilebilir.düşünsene yeni oyuncu gelio eski oyuncu okla onu sürekli öldürüyor ne anlamı kaldıki?Son cümlene gelirsek , reklamcının yaptığı ufak bi hata moblar karanlıkta doğuyo ( serverde) bu kadar alay etmeye ve konuyu uzatmaya gerek yok...
son yazın ve "
saçma değil,yaratıcılıktır,
tabii ki viplere ayrımcılık yapılmalıdır yoksa niye para ödensinki" dışındakilere katılıyorum
öncelikle yaratıcılık değil saçmalıktır zaten sana temiz bi tasarım veriyor plugin sen onun yerine hazırlanmış kare lavlı sulu ve çiçekli bi ada veriyorsun skyblock zorlayıcı olmalıdır neden beleş yere konuyor biz adayı kare yapacağız diye didinirken bu server direk kare veriyor bunu nasıl mantıklı bulabilirsin ki
vip e ayrımcılık okumaya başlarken uzun yazmış adam akılı okuyacam dedim ama ayrımcılığı görünce bi anda soğudum
bir server vip e ayrımcılık yapıyorsa o serverdan bir şey beklemek çok saçma olur
vip e verebileceğin şeyler çok fazla kısıtlıdır
2 set home hakkı normal tp süresi 5 ise vip 2 saniye özel ama bi o kadarda dandik bir market çok az bi oyun parası ve exp gibi ufak tefek şeyler verilir
ve bir VİP sizin baktığınız gibi bakmak çok saçma benim gözümde VİP server a yardım amaçlı para veren biridir ve teşekkür karşılığı bir şeyler verirsin
*ileride server açarsam vip değil bağış mantığı bi tag ekleyeceğim
bilmem görmüşmüsündür bazı viplere /enchant /repair /warp viphammade veya yüksek zıplama hızlı koşma su üstünde koşma gibi ve tonlarca saçma ek özellik veren serverlar var peki bu durumda normal oyuncu 3 harfli mi ? sırf para verdi diye normal oyuncuyu neden eziyor bu durumda oyuncunun hack kullanması veya küfür etmesi çok normal
ha küfür e gelirsek dediğine katılıyorum ama yanlış rehber dediğiniz adam bu işler için var küfür ağır veya değerlere olmadıkça kimse bir şey diyemez
benim küçüklüğüm sokakta geçti ve küfürle iç içe büyüdüm ve nerede nasıl ve kime edilmeyeceğini çok iyi öğrendim ama yinede istemsizce küfür ettiğim oluyor hatta farkına varmadan bile küfür yazdığım oluyor
neden böyle bi durumda ceza alayım ki istersen detaya ineyim oyunda bir şey yazdım herhangi bir şey cümlenin içerisinde filtreye takılan bir cümle var ne biliyim işte örnek "ama" buradaki şeyi küfür algılıyor serverda +15 ceza puanım var dı her yazdığımı küfür algılayan bi plugin kısıtlamadan başka bir şey değil
harbiden abarttım çok uzun oldu neyse bana saçma şeyleri savunma
+ benim kafam her zaman güzel
-Edit
neden konuyu reklamcı açıyor ve neden reklamcı gibi saçma bir şeye ihtiyacınız var ?
reklamcı diye tag çıkartanı bi bulsam çok pis dalacam -,-